Mexická jídla jezte v jídelně mexického stylu

Toužíte po útulné kuchyni, která má navíc šmrnc? Inspirujte se Mexikem, Indií a dalšími zeměmi s nádechem exotiky! Vybavte svůj interiér stylovým nábytkem z masivu. Prozradíme vám, kde ho koupit. 

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Populární mexický styl

Tortily, steaky, salsa, chorizos, tacos a nachos. Kdo by neměl rád mexickou kuchyni? Oblíbené však nejsou pouze mexické kulinářské speciality, ale také mexický styl bydlení. Nábytek s mexickou tváří si vás získá svým jedinečným temperamentem a pomůže Vám vytvořit útulné zázemí nejen pro stolování. Nábytková řada řada Mexico El Paso nás zaujala svými medově zbarvenými skříňkami, truhlami a komodami s ručně opracovanými starožitnými efekty. A nesmíme zapomenout ani na židle a lavice z masivu borového dřeva. Do elegantních barů pohodlně uložíte lahvinky s dobrým červeným vínem, anebo třeba láhev tequilly. Bary dobře poslouží také jako odkládací stolky. Základem pohodlného stolování jsou bytelné stoly z masivu. Největší oblibě se tradičně těší stoly z dřevěného masivu. Řada Mexico Hacienda nabízí stoly z masivu borového dřeva několika velikostí. Samozřejmě, že je možné, pořídit si rovnou celý jídelní set s libovolným počtem židlí. Své nádobí můžete uložit do stylové vitríny z masivu. Nízké komody z masivu v odstínu světlého dřeva přirozeně zútulní každý jídelní kout či jídelnu. Pokud máte rádi při vaření všechno koření pěkně na očích, uložit ho do dřevěné nástěnné police. Onou pověstnou třešničkou na dortu je hrubě opracovaná truhla zdobená stylovým kováním, do které můžete schovat třeba kuchařské knihy.     
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Chcete více exotiky?

Pokud chcete vnést do svého interiéru více exotiky, anebo preferujete spíše tmavé odstíny dřeva, prohlédněte si mahagonový nábytek z řady Antic India. K jídelní soupravě skládající se z dvoumetrového stolu a osmi židlí si můžete pořídit také komodu. Překrásný slon, který nadchne všechny milovníky Orientu, vám bude nosit štěstí. Na své si přijdou také ti z vás, kteří podlehli podmanivého kouzlu některé ze zemí, jako je Čína, Jáva, anebo Egypt. Ale abychom nezapomněli na to nejdůležitější! Že vůbec netušíte, kde nábytek inspirovaný krásou exotických zemí pořídit? Máte obavu, zda cesta k jeho získání nebude příliš komplikovaná a nákladná? Můžeme vás ujistit, že pořízení mexického, indického a jiného exotického nábytku není vůbec složité, namáhavé, a dokonce ani nákladné. Stačí jen nalistovat webovou stránku internetového obchodu www.sobnabytek.cz. Najdete zde spoustu inspirace pro svou kuchyni, jídelnu, ale i pro další části vašeho interiéru. A hlavně odtud pohodlně objednáte svůj krásný nábytek z masivu s nádechem exotiky.     
08.12.2010 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444