Mějte přehled, co se děje za dveřmi

Welcome – App, aplikace pro domovní dveře

Znáte ten pocit, když jste ve sprše nebo relaxujete ve vaně a najednou uslyšíte zvonek? Sice očekáváte návštěvu, ale ta přišla o pár minut dřív. Rychle proto popadnete ručník, župan a ještě s mokrýma nohama utíkáte ke dveřím.

Nebo se vám možná stalo, že jste grilovali na zahradě za domem a čekali na přátele, které jste pozvali na party. Zatímco se staráte o oheň, přátelé stojí u brány a nemůžou se na vás dozvonit, a tak buď odejdou, nebo v lepším případě přelezou přes plot. Společnost ABB přichází na trh s řešením, jak nezmeškat žádného hosta, a přitom se nenechat vyrušit od své činnosti. Dveře totiž můžete otevírat i ze svého chytrého telefonu.
Díky domovním audio a video telefonům vám nic neuteče
Domovní audio a video telefony disponují třemi důležitými vlastnostmi.
  • komfort
  • bezpečnost
  • design
Videotelefony představují spojení mezi světem venku a vaším domovem. Díky těmto přístrojům můžete s osobou za dveřmi komunikovat komfortně a samozřejmě je zaručena i maximální bezpečnost. Audio i video telefony si může opatřit i náročný uživatel, kterému není lhostejný celkový vzhled jeho domu. Systém je totiž v naprosté harmonii s vnější i vnitřní architekturou a design telefonu je možno v interiéru sladit i s domovními vypínači.
Inovativní technologie k ještě většímu pohodlí
Díky nové aplikaci Welcome - App pro Android i Apple iOs, která je vyvinutá pro domovní telefony a videotelefony ABB-Welcome, si můžete značně ulehčit život. Instalace domovních videotelefonů se tak stává ještě komfortnější a zajímavější. Samotná aplikace běží v přístroji „na pozadí“ a aktivuje se pouze, pokud návštěva zazvoní u dveří. Pracuje se s ní stejně jako s videotelefonem – můžete komunikovat s návštěvou, otevřít zámek, rozsvítit světlo, dohlížet na situaci prostřednictvím kamery, či si prohlížet snímky návštěv v době vaší nepřítomnosti.

Aplikace je ke stažení zdarma. Více o aplikaci i domovních telefonech ABB na www.domovnitelefonyabb.cz  
25.07.2013

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444