Matrace pro každého

Matrace, která bude vyhovovat tělesné váze, věku, způsobu spaní, ale bude rovněž splňovat nároky lidí trpících alergiemi nebo bolestmi zad. Matrace WEBSTR jsou vyvíjeny s důsledností, aby zákazníkovi poskytly zdravý a ničím nerušený spánek.

Nová kolekce Matrace WEBSTR

Společnost Matrace WEBSTR ve spolupráci s předním českým výrobcem matrací Purtex s.r.o. připravila zbrusu novou kolekci matrací, která sleduje nejnovější trendy a poznatky v oblasti zdravého spánku.

Matrace jsou roztříděny do několika cenových kategorií, aniž by došlo k omezení požadavků na kvalitu materiálu a zpracování. Tak si svou matraci může vybrat opravdu každý. Nová kolekce představuje jak levné matrace pro méně náročné, tak i luxusní matrace s klinickými testy. Ty jsou oprávněny k používání názvu „zdravotnický prostředek“. Splňují totiž ty nejpřísnější požadavky na zdravé spaní.

Matrace, která se vám přizpůsobí

V široké nabídce si může vybrat každý. Matrace lze filtrovat dle požadavku na tvrdost nebo maximální nosnost matrace. Matrace WEBSTR dokážou vyhovět i vašim indiviudálním požadavkům, a tak pokud si ze standardní nabídky nevyberete, můžete požádat o vyrobení tzv. matrace na míru. Takovou možnost ocení především ti, kteří vlastní starší postele, či postele atypických rozměrů. I tyto nestandardní matrace je firma schopna vyrobit a dodat ve velmi krátkých dodacích lhůtách – zpravidla do 10 dnů. Samozřejmě platí, že stejně jako všechny ostatní matrace vám budou dovezeny po celé ČR až domů zdarma.

Zdravotní matrace

Matrace WEBSTR jsou vyráběny tak, aby splňovaly všechny požadavky na zdravý a pohodový spánek. Aby svým klientům společnost zaručila maximální jistotu, část kolekce matrací nechává klinicky testovat. Tyto zdravotní matrace pak obdrží certifikát s garancí absolvování klinických testů a jsou zařazeny jako zdravotnický prostředek se sníženou sazbou DPH.

Nabídka Matrací WEBSTR je široká, a proto zde naleznete také PUR, HR i paměťové pěny s příměsí bio složek vhodné především pro alergiky, dále matrace se speciálním antidekubitním profilem a v neposlední řadě i velmi luxusní potahy Greenfirst, u kterých výrobce garantuje 100% likvidaci roztočů.

Kompletní sortiment naleznete v našem e-shopu www.matrace-webstr.cz.
14.10.2014 | PR
  • Matrace WEBSTR

    Matrace WEBSTR – vše pro zdravý spánek. Specializujeme se na matrace jak luxusní, tak i levné či zdravotní. Dokážeme ve velmi krátkých lhůtách vyrobit a dodat matrace na míru. Dále nabízíme lamelové rošty, postele, atd. Doprava po ČR až do domu zdarma.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444