Matrace nejen pro alergiky

Nejdůležitější součástí postele je její matrace. Je důležité, aby matrace byla kvalitní především z hlediska ležení, tedy aby se na ní dobře spalo. Neméně zásadní je i hygiena lůžka – protože v lůžku dochází k bezprostřednímu styku lidského těla s prostředím, kde se díky vyšší teplotě a vlhkosti vyskytují roztoči a další mikroorganismy.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Je důležité, aby se v lůžku nevytvářely podmínky vhodné pro život těchto mikroorganismů a tím se snížil jejich výskyt na míru, která nemá negativní vliv na zdraví člověka.

Nový materiál CELLPUR® pro výrobu matrací nabízí řešení každému, pro koho je důležitá maximální hygiena lůžka, jeho klima a vysoký komfort. CELLPUR® je unikátní studená pěna, která obsahuje celulózu TENCEL v práškové formě. Významnou vlastností celulózy je schopnost rychle a ve velkém množství na sebe vázat vlhkost a současně i schopnost tuto vlhkost rychleji uvolňovat odpařováním. CELLPUR® tak dokáže během 3 hodin pojmout dvojnásobné množství vlhkosti oproti standardním polyuretanovým pěnám bez přidané celulózy a současně dokáže vlhkost rychle a snadno uvolnit. Klima  matrace je tak suché a příjemné a stává se nepříznivým pro život roztočů i jiných mikroogranismů.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
JMP - STUDIO ZDRAVÉHO SPANÍ® představuje novou značkovou řadu matrací GRANDO ALERGIK vyrobené z pěny CELLPUR®. Tyto matrace vyniká vysokou elasticitou a tvarovou stálostí. Zásadní předností jsou jejich výtečné hygienické vlastnosti. Matrace jsou vhodné především pro alergiky na domácí prach, astmatiky, děti a všude tam, kde vznikají speciální požadavky na hygienu lůžka (např. při zvýšeném pocení).

Jejich mimořádné vlastnosti ovšem ocení i zdravé osoby, které hledají vysoký komfort pokud jde o lehací plochu a především vysokou hygienu lůžka. Matrace GRANDO ALERGIK byly klinicky testovány a jsou zařazeny do skupiny zdravotnických prostředků.
Více informací: www.loznice.cz
07.12.2010 | PR
  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444