Matrace, na kterých se královsky vyspíte

Nelepené jádro je vhodné pro alergiky

Nelepené jádro je vhodné pro alergiky

Probouzet se s pocitem svěžesti a plní energie. Jistě souhlasíte, že tak by mělo vypadat každé ráno. Pokud tomu tak není, měli byste začít uvažovat o pořízení nové matrace, která je základem kvalitního spánku. Současná nabídka je velmi pestrá, ale výběr správné matrace není jednoduchou záležitostí. Abyste se vyspali podle svým představ, matrace vám musí poskytnout individuální komfort.

Za jedny z nejkvalitnějších jsou považovány matrace ze studené pěny s příměsí přírodního sója oleje, který pozitivně působí na jejich užitné vlastnosti. Ve srovnání s matracemi z běžných pěn mají delší životnost, tvarovou stálost, vyšší pružnost a lepší prodyšnost.

Rozhodně se nemusíte bát, že se po čase proleží. Po celou dobu životnosti si tyto matrace uchovávají svou původní tvrdost s opravdu minimálními ztrátami tuhosti. Pružný povrch matrace se velmi dobře přizpůsobí každé vaší poloze i pohybu. Správné podepření těla je totiž klíčem k zotavujícímu spánku. Velmi důležitá je prodyšnost. Během noci se člověk přirozeně potí a vydá průměrně až ¼ litru potu. Pěnové jádro má otevřené buňky, které provzdušňují matraci, a vaše tělo zůstává v suchu.

Vybrat si můžete z několika typů. Komfort všech matrací zaručuje nadstandardní výška min 22 cm a vysoká objemová hmotnost pěn. Matrace jsou bez jakéhokoliv lepení, proto jsou doporučovány i pro alergiky.

Pro milovníky měkkého spaní je vhodná matrace Menta. Zónovaný povrch matrace optimálně podpírá každou část těla a prokrvuje jednotlivé partie. Vaše tělo tak maximálně regeneruje po celou noc.
Matrace Menta Matrace Menta 

Zónovaný povrch matrace Taura individuálně podpírá jednotlivé části těla  
Zónovaný povrch matrace Taura individuálně
podpírá jednotlivé části těla
 
Preferujete-li raději pevnější podporu zad, doporučujeme matraci Taura. Matrace je profilována podle potřeb anatomie těla. V ramenní oblasti, která je citlivá na otlačení je změkčená, v oblasti beder poskytuje stabilní oporu.

Pokud si nejste jistí, jaká tuhost je pro vás ta správná, řešením je oboustranná matrace Vela. Matrace má z každé strany odlišnou tuhost. Můžete si tedy libovolně vybrat stranu, která momentálně vyhovuje vašim potřebám.
Oboustranná matrace Taura Oboustranná matrace Taura 
Pro náročné spáče je tu matrace Carina, na které si užijete opravdu komfortní spaní. Speciálně tvarované třívrstvé jádro se spojuje ve funkční a harmonický celek, který optimálně podpírá a odlehčuje páteř. Jedinečný komfort je dán lehací plochou z paměťové pěny, která nevytváří na tělo žádný tlak, proto je vhodná i pro ty, co trpí bolestmi zad a kloubů.
Matrace Carina s paměťovou pěnou Matrace Carina s paměťovou pěnou 
Více o matracích s pravým přírodním sója olejem se dozvíte na stránkách www.ahorn.cz nebo na facebooku.
16.03.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444