Matrace a polštáře TEMPUR - přítel spánku do vaší ložnice

Značka TEMPUR má na svém kontě obrovské množství spokojených zákazníků po celém světě. TEMPUR znamená špičkovou kvalitu svých výrobků, kterými jsou především matrace a polštáře z jedinečného materiálu, který byl původně vyvinut pro NASA. Co dělá materiál vyvinutý pro vesmírný výzkum v ložnici a co tam dokáže? Opravdu hodně!

Čím je materiál TEMPUR výjimečný?

Materiál TEMPUR a jeho výrobky se jako jediný pyšní oficiální pečetí „Certifikovaná technologie“, kterou uděluje právě NASA pouze vybraným výrobkům. Od svého vzniku urazil dlouhou cestu z kokpitů vesmírných raketoplánů do našich ložnic.
 
Zachoval si ale svou jedinečnost, která spočívá v schopnosti pohltit a dokonale rozkládat tlak a pomáhá tak vytvořit ideální podmínky pro náš odpočinek. Proto máte na matraci TEMPUR pocit jako ve stavu beztíže. Během noci se nebudete převalovat a budit z hlubokého spánku, díky matracím TEMPUR je zajištěna dokonalá regenerace vašeho těla i mysli. Materiál TEMPUR se přizpůsobí křivkám i váze těla, nestlačí se jako jiné běžné materiály, ale naopak vytvoří komplexní oporu těla.
 

Polštáře TEMPUR

Polštáře značky TEMPUR se dokonale přizpůsobí zakřivení hlavy a šíje podle tělesného tepla těchto oblastí. Teplo tento materiál změkčuje a vytváří optimální oporu hlavy.

Ať jsou vaše potřeby jakékoliv, z nabídky polštářů TEMPUR si jistě vyberete ten nejvhodnější. TEMPUR nabízí mnoho typů, velikostí a tvarů polštářů, všechny jsou hypoalergenní, antimikrobiálně ošetřeny pro ještě větší čistotu ve vašem lůžku a svěží spánek.

Vybírat můžete ze dvou kolekcí polštářů TEMPUR. Vyberete si klasicky tvarovaný polštář nebo anatomicky tvarovaný polštář? Na výběr také máte z ortopedicky tvarovaných polštářů. Vyzkoušejte si ten nejvhodnější polštář na některé z autorizovaných prodejen a uvidíte sami, do kterého se vaše hlava zamiluje.
 

Matrace TEMPUR

Uniknout vaší pozornosti by neměly ani matrace značky TEMPUR. Jsou navrženy tak, aby vašemu tělu přinesly okamžitou relaxaci. Ať dáte přednost jakékoliv matraci TEMPUR, vždy vám zajistí maximální pohodlí. Díky vlastnostem materiálu TEMPUR se nebudete v noci budit převalováním, hledáním vhodné polohy, nikde vás nebude nic tlačit a tím strávíte delší čas v hluboké fázi spánku. Vaše mysl i tělo si odpočinou a budou vám velice vděční.
 
 
Každý si jistě vybere tu správnou matraci právě pro něj, ať už preferuje jakoukoliv tuhost matrace. TEMPUR totiž uvedl na trh již čtyři kolekce matrací, každou s odlišným pocitem tuhosti. Přijďte si je vyzkoušet a nechte vaše tělo vybrat tu pravou.
27.06.2018 | PR
  • ProSpánek SE

    Prodejny a e-shop ProSpánek nabízí kompletní vybavení ložnic. Jsme poradce, kterému záleží na vašem zdravém a klidném spánku. Odborníci na prodejnách vám vždy vyjdou vstříc, jsou empatičtí k vašim potřebám a finančním možnostem. Vyzkouší a vyberou s vámi z široké nabídky českých i zahraničních postelí, matrací a ostatního potřebného vybavení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444