Matrace Lima: Vánoční dárek pro sladké sny

Vánoce jsou časem klidu, pohody a hlavně odpočinku. A co je lepším dárkem než kvalitní spánek? Představujeme matraci Lima, která je nejen skvělým dárkem pod stromeček, ale také investicí do kvalitního spánku a zdraví po mnoho vánočních časů.

Proč právě matrace Lima?

  • Partnerská matrace: Díky dvěma tuhostem (3 a 4) si každý vybere tu svou.
  • Zónovaná matrace: Sedm anatomických zón zajišťuje správnou polohu páteře.
  • Masážní nopy: Uvolňují a zrelaxují svaly a pokožku.
  • Snadná údržba: Matrace má snímatelný a pratelný potah, který lze rozdělit na dvě samostatné části.
  • Kvalitní český výrobek: Lima je hrdě vyrobena v České republice.
  • Dárek v podobě polštářku Lukáš: Překvapení, které potěší.
 
Matrace Lima je navržena tak, aby vyhovovala potřebám obou partnerů. Tuhost 3 je ideální pro ženy díky své pevnosti a poddajnosti, zatímco tuhost 4 je preferována muži pro její tvrdost. Střed matrace je zpevněn pojeným polyuretanem, což zvyšuje nosnost až na 140 kg. Nosné vrstvy matrace jsou tvořeny kvalitními elastickými pěnami Medifoam, které jsou tvarovány do masážních nopů. Tyto nopy podporují prokrvení pokožky a uvolnění svalů během spánku.

Pokud hledáte dokonalý dárek pro své blízké nebo pro sebe, matrace Lima je tím pravým. Nabízí kvalitu, komfort a zdravý spánek v jednom balení. Navíc, kdo by nechtěl dostat pod stromeček dárek, který mu bude sloužit každou noc?

Pro více informací a poradenství navštivte www.i-matrace.cz  

 
 

Rošt Primaplus: Nejen veselé Vánoce, ale každá noc

Blížící se Vánoce nás čím dál více přivádějí k myšlence potěšit naše blízké. S naší kolekcí postelových roštů vám přinášíme nezbytný komfort, který si můžete užívat nejen během vánočního období. Nenechte si uniknout důležitost vzájemného doplňování roštů a matrací. Správně vybraný rošt podporuje vlastnosti matrace a pomáhá jí dosáhnout svého maximálního pohodlí. Kvalitní rošt je tedy nezbytným prvkem pro vaše spokojené spaní.



Pevný lamelový rošt Primaplus solo: Kvalita a komfort v jednom

Rošt Primaplus je pevný lamelový rošt složený z 28 lamel, které jsou uloženy ve výkyvných kaučukových pouzdrech. Tato konstrukce zajišťuje optimální podporu těla během spánku a je vhodná pro osoby s hmotností do 120 kg.

Výhody roštu Primaplus:

  • Nastavitelná tuhost: Rošt umožňuje nastavení tuhosti ve střední části, což zajišťuje individuální pohodlí pro každého.
  • Středový stabilizační popruh: Tento popruh zvyšuje stabilitu roštu a prodlužuje jeho životnost.
  • Doporučení pro matrace: Rošt Primaplus je ideální pro pěnové a latexové matrace.

Rošt je často opomíjenou součástí lůžka, ale jeho význam pro kvalitní spánek je neméně důležitý než matrace. Rošt Primaplus nabízí kombinaci české kvality, komfortu a dlouhé životnosti. Pokud hledáte dokonalý dárek pro své blízké nebo pro sebe, rošt Primaplus je tím pravým. 
Pro více informací a poradenství navštivte i-matrace.cz.

03.11.2023 | PR
  • I-matrace.cz

    Prodejem nábytku se zabýváme již od roku 1991. S prodejem matrací máme více než 20leté zkušenosti a zastupujeme všechny přední české výrobce. Svým rozsahem patří www.i-matrace.cz mezi jedny z největších internetových prodejců matrací v tuzemsku.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444