Máte spotřebu energií v domácnosti pod kontrolou?

Zajímá vás, kolik energie spotřebuje vaše lednička? Nebo o kolik méně jste protopili při mírné zimě? Zkuste si jednoduše zaznamenávat měsíční stavy elektroměru nebo plynoměru pomocí aplikace Strážce spotřeby, která vám vyhodnotí spotřebu energií.

Jak funguje aplikace Strážce spotřeby? 
Aplikace Strážce spotřeby vznikla jako pomůcka pro všechny, kteří chtějí mít spotřebu energií ve své domácnosti pod kontrolou. Princip spočívá v zaznamenávání stavů elektroměru nebo plynoměru do webové či mobilní aplikace, která vyhodnocuje měsíční a roční nárůsty/poklesy spotřeby. Uživatel tak jednoduše získává přehled o spotřebě energií v domácnosti.
Kromě zaznamenávání vývoje spotřeby aplikace nabízí i jiné možnosti, jak ušetřit a mít výdaje pod kontrolou. Další komoditou, na které lze výrazně s Centropolem ušetřit, jsou mobilní služby od mobilního operátora CENTROPOL. Nabízí nejen nízké ceny za energie, ale navíc volné minuty jako bonus za odběr energií. 30 volných minut měsíčně za odběr plynu, 20 volných minut za odběr elektřiny. Zákazníci, kteří tedy odebírají od Centropol Energy plyn i elektřinu, získávají 50 volných minut na volání a tím úspory zdaleka nekončí.

Centropol Energy totiž pro své zákazníky nabízí věrnostní program RODINA CENTROPOL. V jeho rámci klienti nejen ušetří za energii, ale nebudou se muset obávat nenadálých událostí. Jedná se například o asistenční službu nebo výhodné nákupy ve vybraných lékárnách. Asistenční služba vyřeší většinu havárií v domácnosti nebo třeba zabouchnuté dveře. Vše bude odborníkem vyřešeno rychle a do 2 000 Kč. Pracovník přijede do 90 minut a zabrání tak vzniku dalších škod. Služba je v pohotovosti 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. 
Další výhody, které zákazníci Centropolu Energy automaticky získávají, jsou nákupy v e-shopu CENTROPOL ODMĚŇUJE, kde si mohou kdykoliv zakoupit celou řadu výrobků a služeb za velice výhodné ceny. Slevy získají na spotřebiče do domácnosti, do dílny a na zahradu, na elektroniku, ale také třeba na ekologické kotle a bojlery, nebo dokonce na dovolené. Slevy dosahují oproti běžným cenám až kolem 45 procent. Tím možnost výhodných nákupů nekončí, protože noví zákazníci automaticky získávají slevovou kartu SPHERE, kterou mohou použít na více než 10 000 místech v České a Slovenské republice a získat okamžitou slevu z nákupu, pobytu nebo zakoupené služby.

 

CELKEM RODINA S CENTROPOLEM ROČNĚ UŠETŘÍ 4 077 Kč

 
Úspora až 4 000 Kč ročně
Rodina Nesvítilů má čtyři členy a bydlí ve Středočeském kraji. S elektřinou vaří, ohřívají vodu a pohánějí běžné spotřebiče, jako ledničku či televizi. Ročně spotřebují 3 MWh ve vysokém a 7 MWh v nízkém tarifu. S Centropolem za elektřinu ročně ušetří 805 Kč (sleva 5,77 %). Zemním plynem topí. Ročně spotřebují 16 MWh. S Centropolem za plyn ročně ušetří 2 491 Kč (sleva 11,98 %). Mobil mají všichni u jednoho z největších operátorů v Česku. Otec užívá neomezený tarif bez závazku za 899 Kč měsíčně. Matka i dcera mají tarif volání ve vlastní síti zdarma, první provolá 649 a druhá 349 Kč měsíčně. Syn má předplacenou kartu a měsíčně utratí 144 Kč. S Centropolem za hovory ročně ušetří 781 Kč (sleva 38,27 %). A když od Centropolu budou odebírat i elektřinu a plyn, 3 členové rodiny získají každý měsíc navíc 50 volných minut do ostatních sítí. Důležité je, že si všichni členové rodiny mezi sebou mohou volat úplně bez omezení.

 

Poznámka:
Prezentace úspory ceny za elektřinu je kalkulována pro odběrné místo na distribučním území ČEZ s distribuční sazbou D25d a jističem 3 x 50A s použitím cen dodavatelů CENTROPOL ENERGY, a.s., a ČEZ Prodej, s.r.o., platných v roce 2014. Prezentace úspory ceny za dodávku zemního plynu je kalkulována pro odběrné místo na distribučním území RWE s použitím cen dodavatelů CENTROPOL ENERGY, a.s., a RWE Energie, s.r.o., platných v roce 2014. 
05.09.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444