Masážní a vířivé vany: jaké jsou možnosti a co od nich očekávat?

Uvažujete o pořízení masážní vany, abyste mohli využívat benefitů jako jsou relaxační koupele, hydromasáže na prokrvení svalů nebo třeba jemná air masáž, kdy tisíce vzduchových bublinek masírují celé tělo. U masážních van Arttec je navíc možno doplnit je o terapii světlem (chromoterapii) a další příslušenství, které maximálně zpříjemní celý proces koupání.

Z finančního hlediska není dnes již tak náročné pořídit si do koupelny svou vlastní masážní vanu a využít tak prospěšných účinků vodní masáže. Pokud chcete využít vaši vanu na maximum, doporučujeme dokoupit i perličkový systém (airmasáž) a světelnou terapii s ovládáním světel (chromoterapii). Masáží a odpočinkem ve vaně posílíte svoje zdraví a zlepšíte si náladu. Terapie barvou má stále větší význam a využívá se při různých ozdravných procedurách. Je založena na 6 základních barvách. Pomocí barev můžete překonat depresi, traumata i nemoci.
 
Hydromasážní vana s perličkou NIKÉ FLAT 160 x 105 cm se světlem

 

Ovládání chromoterapie v masážní vaně se světlem

K navození klidu, uvolnění mysli a potlačení stresu z každodenního shonu napomůže terapie barevným světlem, která využívá barvy a s nimi spojenou energii. Odstín barvy si můžete ve vaně pomocí dálkového ovladače navolit přímo a nechat svítit při hydromasáži. Můžete také využít některý z předvolených programů, například prolínání všech barev, kdy se barva vody pomalu mění v celém spektru. Prolínání barev můžete vidět na videu.
 
Hydromasážní vana KRONA SURF + CHROMO 180 x 80 cm

 

Užití barev při vodní masáži

Fialová: Uklidňuje nervy, pomáhá překonat stres, působí proti migréně. Využitím při vodní lázni podpoříte obnovu celého těla.

Modrá: Ideální pro zklidnění, uvolnění a meditaci. Pomáhá při koncentraci a podporuje kreativitu. Tiší bolest, uklidňuje a chladí.

Žlutá: Povzbuzuje tělo i ducha. Dodá pozitivní energii a dobrou náladu. Naplňuje mysl pocitem vnitřní harmonie.

Oranžová: Zabraňuje depresím, dodává radost ze života. Podpoří bezproblémovou funkci ledvin, příčného tračníku a tlustého střeva.

Zelená: Přináší pocit harmonie a klidu. Ve spojení s hydromasáží napomáhá stabilizovat krevní tlak a nerovnováhu sleziny.

Červená: Ovládá tok energií v těle. Barvu je ideální využít po sportování či jiné fyzicky náročné aktivitě. Ve spojení s vodní masáží napomáhá při regeneraci svalů.
 
Masážní vana s perličkou GAIA FLAT 140 x 140 cm se světlem

 

Co dále nabízejí Arttec masážní vany s chromoterapií

V základní výbavě má každá masážní vana instalovaný hydromasážní systém. Tělo trysky je vybaveno otočným kloubem pro přesné nasměrování vodního proudu z trysek tam, kam je potřeba. Intenzitu masáže je možno plynule měnit dle požadavku uživatele pomocí ovladače umístěného na okraji vany. Masáží v teplé vodní lázni podpoříte regeneraci těla. Podpoření hydromasáže světelnou terapií je ideální pro rozproudění krevního oběhu v těle a napomáhá při rozmasírování unaveného a ztuhlého svalstva. Chromoterapii je možné na přání instalovat do většiny van.
 
 
Do všech van, které společnost Arttec vyrábí, lze instalovat i perličkový systém. Využitím těchto dvou systémů vznikne kombinovaná masážní vana s vířivkou. Perličková masáž nedosahuje takové intenzity jako masáž vodním proudem, která promasíruje důležité body, ale působí na celé tělo. Do teplé koupele jsou vháněny tisíce vzduchových bublinek, které zajistí povrchové prokrvení pokožky a zesílí tak relaxační prožitek.

Pro maximální uvolnění doporučujeme přidat do vodní koupele několik kapek oblíbeného esenciálního oleje, který umocní celkový pocit dokonalého odpočinku. Olejíčky 100% přírodního původu naleznete taktéž v naší nabídce.
 
Vana osazená baterií s ruční sprchou

 

Příslušenství k masážním vanám

Důležitý je i výběr příslušenství. K masážním vanám a jejich pohodlnému využívání můžeme doporučit dokoupení odnímatelného podhlavníku, který jistě oceníte. Ten poskytne komfortní ležení ve vaně. Dalším důležitým prvkem je vanová baterie a její výběr a umístění. Tu je možné instalovat na okraj vany dle dispozice a umístění vany v koupelně. Využitím vanové baterie, která slouží k napouštění vody a ovládání teploty a jejíž součástí je zároveň i vytahovací ruční sprcha, dosáhnete uceleného vzhledu a pěkného dominantního prvku vany. Jestliže nebudete chtít vanu obezdívat, jsou pro všechny vany k dispozici nachystané přední i boční odnímatelné krycí panely.
 
Vzorkovna ARTTEC s.r.o. Tetčice
 
Navštivte vzorkovnu Arttec, kde vás rádi provedou a předvedou vám veškeré výrobky. Na vlastní oči můžete vidět široký sortiment koupelnového zařízení a kvalitu jejich výroby. Vše si můžete osahat a vyzkoušet. Kromě standardně vystaveného zboží dostanete k vyzkoušení zapojený parní box a hydromasážní vanu se světelnou terapií.
 
Kde vzorkovnu Arttec najdete? ARTTEC S.R.O., Rosická 358, Tetčice, 664 17, Tel.: 546 422 114.
V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte společnost Arttec kontaktovat.
18.01.2022 | PR
  • ARTTEC S.R.O.

    ARTTEC S.R.O. je česká firma, která se již 25 let zabývá výrobou a prodejem sanitárního zařízení. Vyrábíme vířivé vany, masážní boxy a pro ty nejnáročnější zákazníky máme v nabídce parní lázně a novinku hydromasážní vany se světelnou terapií.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444