Máme tě rádi, mami!

Den matek se slaví po celém světě více jak sto let. V České republice patří tradičně maminkám druhá květnová neděle, která letos připadá na 8. května. Nezapomeňte proto maminku obejmout, popřát jí a poděkovat za její péči například milým dárkem. Máme pro vás tipy, jimiž jí zaručeně uděláte radost.

Darujte krásnou pleť

Po zimě potřebuje každá pleť vzpruhu a novou energii. Dárkový balíček Phyris FoRest je skvělý pro rozjasnění, osvěžení a okysličení pleti. Výtažek z čerstvého mechu posiluje přirozenou ochrannou funkci pokožky před stresem, který způsobují městské a digitální vlivy (mobilní zařízení, tablet, počítače). Extrakt z houby Chaga navíc zlepšuje barevný tón pleti, což vede k obnově přirozeného rozzáření pokožky. Vybrat také můžete dekorativní sadu Arabesque Box Coral skýtající make-up Flawless, řasenku Angel Wings Mascara a rtěnku Perfect Color Lipstick. Tento set se hodí pro každodenní líčení a přirozený look.
Zakoupíte na: www.viviane.cz
 

 

Úprava vlasů, která ušetří nervy i čas

Žehlička na vlasy Dyson Corrale™ je vybavena speciálními měděnými destičkami, které se ohýbají kolem vlasů tak, aby je šetrně tvarovaly. Inteligentní technologie měří teplotu 100krát za sekundu, což eliminuje poškození kštice. Žehličku je možné používat bez kabelu a vytvořit tak perfektní účes kdykoliv a kdekoliv. Tento praktický pomocník skvěle padne do ruky a vejde se s přehledem do malého zavazadla. Plně ji nabijete do 70 min. Futuristický vzhled žehličky potěší každého milovníka designu i barev, protože nově je k dostání ve čtyřech barevných kombinacích. Užijte si s novou žehličkou profesionální styling i doma a oslavte velký den s krásným účesem, který dodá sebevědomí.  
Zakoupíte na: www.dyson.cz
 

 

Vlasy hebké jako samet

Aby byla péče kompletní, neměla by v maminčině koupelně chybět kvalitní vlasová péče. Výživné sérum Purify Filler Lotion od Kaaral je ideální pro vlasy, které potřebují dodat sílu. Hřívu posílí aktivní látky v podobě kationtovým polymerům a kyselině hyaluronové. Sérum dodá vlasům sametově hebkou povrchovou úpravu a mimořádný lesk, zároveň neobsahuje minerálních oleje ani parabeny. Na výlet se hodí balení Purify Hydra od Karaal obsahující šampon, kondicionér a jejich cestovní mini verze, které lze vzít bez obav do letadla – spontánní víkend s maminkou je dalším naším tipem, jak ji obdarovat.  
Zakoupíte na: www.viviane.cz
 

 

Oči jako rys v jakémkoliv věku

S dobrým viděním si člověk může na plné pecky užívat svých koníčků, řízení auta, sportu i každodenních aktivit bez omezení. Originálním dárkem ke svátku matek proto může být podrobné vyšetření očí, voucher na laserovou anebo nitrooční operaci, díky kterému se maminka zbaví brýlí i nepohodlných kontaktních čoček. Na specializované pražské klinice Neovize si umí poradit s krátkozrakostí, dalekozrakostí, astigmatismem i šedým zákalem. Operace lze hradit i na splátky čili se může složit celá rodina a vy tak dopřejete obdarované pohodlnější život bez obrouček. Zdraví je to nejdůležitější, co máme, proto bychom o něj měli všichni pravidelně pečovat.

Voucher na privátní podrobné oční vyšetření na specializované klinice NeoVize
Cena: od 1000 Kč za obě oči
Zakoupíte na: www.neovize.cz
 

 

Zachyťte vzácné okamžiky

Díky obrazovému snímači formátu DX s 20,9 miliony pixelů a širokému automatickému rozsahu citlivostí nabízí NIKON Z fc vynikající ostrost, detaily a brilanci obrazu ve dne i v noci. Rychlé a plynulé automatické zaostřování umožňuje fotografovat frekvencí až 11 snímků za sekundu. Splní i vysoké nároky uživatelů 21. století: zaznamenává video ve formátu 4 K/UHD s frekvencí 30 p, časosběrné sekvence 4 K, disponuje výklopným a otočným dotykovým monitorem, takže lze jednoduše snímat z podhledu i nadhledu nebo si udělat perfektní rodinné momentky. Můžete s ním fotografovat, natáčet video a snadno vše sdílet i zálohovat prostřednictvím aplikace SnapBridge. Vyniká svou lehkostí, zároveň je díky hořčíkové slitině odolný, takže se stane skvělým společníkem i na cestách.
Koupíte na: www.nikon.cz
 

 

Parťák (nejen) na cesty

Vypít teplou kávu a v klidu se najíst, to se s dětmi stane synonymem malého zázraku. Ve shonu vás nenechá na holičkách praktické a stylové nádobí německé značky Alfi. Termoska City udrží oblíbený nápoj v zimě 8 hodin teplý a v létě příjemně vychlazený až 16 hodin. Je totiž vyrobena z kvalitní nerezové oceli, která udrží stabilní teplotu a odolá nárazům i oděrům. Její praktický šroubovací uzávěr s poutkem oceníte nejen na cestách městem, ale i na procházce v přírodě. Z palety nabízených barev si vybere každý, a navíc má uzávěr se spolehlivým těsněním, nehrozí tedy žádné vylití obsahu do kabelky či batohu a zvládne uhlídat i sycené nápoje. Tak šťastnou cestu!
Zakoupíte na: www.termoo.cz
 

 

HPV DNA test může zachránit život

Jedná se možná o poněkud netradiční dárek, ale o to cennější! Mezi vážné nemoci, které postihují ženy, patří rakovina děložního čípku, která má však mezi onkologickými nemocemi ojedinělé postavení – dá se jí totiž z velké části předejít. K prevenci přispívá i HPV DNA test, který dokáže v těle odhalit lidský papilomavirus (HPV), jenž je původcem nejen rakoviny děložního čípku, ale i řady dalších nemocí. Test hradí pojišťovny ženám ve věku 35 let (+364 dní) a 45 let (+364 dní). Ovšem i mimo tyto věkové kategorie stojí za to jej absolvovat a vyplatí se i starším ženám, jelikož HPV virus dokáže v těle číhat nepozorovaně i desítky let. „Je velmi vhodné, aby všechny ženy nad 30 let absolvovaly HPV DNA test jako samostatně hrazenou službu a aby tímto testem doplnily standardní gynekologické vyšetření ideálně jednou za 3 až 5 let. Navíc se nejedná o příliš vysokou investici. Úhrada toho testu se pohybuje okolo 1000 korun,“ uvádí prof. MUDr. Jiří Sláma, Ph.D. z Onkogynekologického centra Gynekologicko-porodnické kliniky 1. lékařské fakulty v Praze. Nabídněte proto mamince úhradu tohoto testu, můžete tím předejít pozdějším vážnějším komplikacím!
Cena: cca 1000 Kč
Zakoupíte: u vašeho gynekologa
03.05.2022 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444