Máme doma školáka: Hledáme kvalitní stůl a židli

Možná to letos čeká právě vás. Z vašeho dítěte se v září stane školák. Zápis do první třídy máte za sebou, nyní byste měli pomalu přemýšlet o vybavení dětského pokoje. Tím nejdůležitějším bude výběr pracovního stolu a židle.

Co by měl a co musí dětský nábytek splňovat? Na co se zaměřit a na čem trvat? Existuje několik pravidel, podle kterých by se měl rodič při nákupu řídit. 
 

Vaše dítě si zaslouží to nejlepší

Investovali jste do dítěte už od narození? Neslevujte ze svých zásad ani teď. Mnozí z nás se nejdříve podívají na cenu, až pak se zajímají o vlastnosti daného produktu. Koupě výrobku za atraktivní cenu se však může velmi nevyplatit. Před nákupem se nejprve zajímejte o původ nábytku, jen tak se vyhnete kopiím, které nebudou tak kvalitní, jak mnohdy deklarují. Velkým problémem napodobenin originálních značek je použitý materiál, který nemá potřebné certifikace. Vašemu dítěti tak může vyvolat alergie nebo dokonce přivodit úraz. Vyžadujte proto potvrzení o certifikaci zdravotní i ergonomické.
 

3v1

Jestliže hledáte nábytek, který splňuje veškeré vaše očekávání, seznamte se s pracovním stolem Champion od německého výrobce MOLL. Stůl v sobě zahrnuje tři důležité parametry - ergonomii, bezpečnost a design
 

Přizpůsobivý!

Dítě by mělo sedět tak, aby chodidla stála celou plochou na zemi a holenní kost tvořila se stehenní pravý úhel. Lokty školáka by měly být volně položeny na pracovní desce, ani níž, ani výš. Děti rostou ze dne na den - abyste nemuseli další rok kupovat nový stůl nebo židli, investujte do rostoucího nábytku MOLL, který se přizpůsobí výšce dítěte. Stačí jen pár vteřin a stůl se židlí bude vyhovovat prvňáčkovi i studentovi na střední škole


 
Dítě nebude u stolu pouze psát domácí úkoly. Bude si u něj číst, malovat, vystřihovat, tvořit nebo později pracovat na počítači. Stůl Champion se dokáže přizpůsobit každé aktivitě. Vedle výšky stolu lze nastavit náklon pracovní desky a dokonce i rozšířit hloubku nebo šířku stolu. Opravdovou vychytávkou je pak flexibilní přizpůsobení stolu pro praváky nebo leváky!

 

Prostorný!

Možná vás překvapí, kolik věcí bude váš školáček potřebovat. Neobejde se bez knih, učebnic, sešitů, štětců, barev, pastelek a mnoho dalšího. Na stůl se musí vejít lampička a později samozřejmě i počítač s množstvím kabelů. Prostor je alfou i omegou dětského pokoje a mnozí z nás právě s nedostatkem místa bojují. Stůl Champion nabízí důmyslné řešení v podobě velké zásuvky, mobilních úložných kontejnerů nebo rozšiřujících panelů, které okamžitě zvětší plochu stolu ve všech směrech.

Pěkný!

Děti milují barvy a nejraději by chtěly pestrý pokoj. Rodiče však upřednostňují praktické nadčasové odstíny, které se ani po letech neomrzí. MOLL proto přichází s řešením - vyměňte barvy a dekory na bočním panelu psacího stolu, kdykoliv se vám zachce. Stůl Champion můžete obměňovat díky vyměnitelným bočnicím v sedmi barvách nebo čtyřech přírodních odstínech dřeva. 

Ocenění pro šampióna

Pracovní stůl Champion byl za svůj výjimečný design oceněn mezinárodní porotou a získal proslulou cenu Red Dot Design Award 2012. Nově je stůl Champion nominován na německou cenu za design pro rok 2018.
bydlinek
Rostoucí nábytek, který se přizpůsobí
Podívejte se, jak snadno a rychle přizpůsobíte psací stůl a židli dítěti. 


Chcete se o kvalitě nábytku značky MOLL přesvědčit na vlastní oči? Navštivte prodejce v ČR na těchto adresách.
06.04.2018 | Jana Koenigová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444