Malý byt, spousta vybavení. Co dělat s věcmi, které přeplňují náš byt?

Mnoho lidí si bohužel nemůže dovolit koupit dům nebo alespoň dostatečně velký byt. Mladí lidé často obývají malá studia a dvoupokojový byt vypadá téměř jako luxus. V takovém případě je těžké přemýšlet o možnosti vybavit se vším, co potřebujeme.

Elektronická zařízení, oblečení, sportovní vybavení – to vše zabírá spoustu místa. Abyste se vyhnuli pocitu plnosti a zároveň si usnadnili každodenní život, rozhodně stojí za zvážení si pronajmout samoobslužný sklad v Less Mess Storage.

Co nedělat, když chceme vyřešit přebytečné věci?

V okamžiku, kdy si uvědomíme, že aktuální velikost bytu pro nás již nestačí, a nemůžeme si dovolit pronajmout větší, nastává problém. Bude pro nás stále obtížnější pravidelně udržovat čistotu, protože hromadění všech věcí začne výrazně zmenšovat již tak malý prostor.

Obyvatelé panelových domů řeší takové situace různými způsoby. Jedno z populárních řešení je umístit část vybavení na balkon. Bohužel ne všechny předměty lze skladovat venku, protože změny teplot a UV záření je mohou poškodit. Proč navíc vyloučit použití balkonu, který by měl být využíván spíše pro rekreaci, sušení prádla či pěstování květin?

Zdá se, že rozumnější možností je vzít dočasně nepotřebné vybavení do suterénu nebo skladovací místnosti. Na takových místech obvykle končí kola a jiné předměty související se sportem, krabice plné vánočních ozdob, ale také kancelářské doplňky a jednotlivé kusy nábytku. Není neobvyklé, že se do sklepů ukládají předměty vysoké hodnoty. Tam se mohou poničit, a především jsou vystaveny krádeži. Totéž platí v případech, kdy jsou věci uloženy v podzemních garážích. Zajištění takových míst se může ukázat jako nedostatečné, což, bohužel, přiláká zloděje. Poslední dobou je také občas problém sehnat byt se sklepem nebo dokonce garáží.


Samoobslužný sklad jako přístavba bytu

Pokud naše současná finanční nebo životní situace znemožňuje přemýšlet o hledání většího bytu, možná nám pomůže samoobslužný sklad ve společnosti Less Mess Storage. Pronájem takového skladu bude mnohem levnější než platba za byt větší než ten dosavadní. Do skladu můžeme přepravit věci, které momentálně nepoužíváme, např. sezónní dekorace, teplé oblečení, které na jaře a v létě nepotřebujeme, nějaký dočasně nepoužívaný nábytek atd. Je to také skvělý způsob, jak si nechat všechny suvenýry a drobné předměty které v nás vzbuzují sentiment. Možná pro ně v bytě nenajdeme místo, a proč se jich zbavovat, když vyvolávají tolik vzpomínek? Můžeme je dát do skladu v pronájmu.

Samoobslužných skladů můžeme využít také, pokud si chceme zařídit kancelář doma, ale nemáme dostatek místa. Místo toho, abychom přemýšleli, kde budeme uchovávat všechny dokumenty nebo zásilkové zboží, přesuňte vše do některého ze skladů Less Mess Storage.

Jak používat self storage?

Služba self storage(samoobslužný sklad) nevyžaduje mnoho závazků ani času. Ve skutečnosti vše, co musíme udělat, je rozhodnout o velikosti pronajatého skladu, možností je opravdu hodně. Poté souhlasit s podmínkami pronájmu. Doba pronájmu může být buď určitá nebo neurčitá.

Po podpisu smlouvy dostáváme individuální přístupový kód do skladu. Zakoupením či použitím vlastního zámku k zabezpečení skladu, je zajištěno, že se dovnitř nedostane nikdo kromě nás. Získáváme také neomezený přístup do skladu. Například pokud se ukáže, že ve skladu něco nutně potřebujeme, můžeme se tam kdykoliv dostat. Sklady Less Mess Storage jsou otevřeny nonstop díky přístupovým kódům.

Self Storage je skvělý nápad v situacích, kdy nám malý byt neumožňuje uspořádat náš každodenní život tak, jak bychom si přáli. Proto stojí za to hledat alternativní řešení – sklad je k tomu dokonale vhodný.

02.03.2021 | PR
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444