Malování podle čísel: Umělec dříme v každém z nás

Touha po vytvoření něčeho nádherného dřímá v každém z nás. Ne každý však dokáže namalovat nádherný obraz. Anebo dokáže? Obrazy na plátně “Malování podle čísel” vám pomohou vytvořit umělecké dílo i v případě, že neoplýváte výtvarným talentem. Relaxaci při malování a pocit nadšení po dokončení díla ve vás bude obraz vzbuzovat při každém pohledu.

Zábava a odpočinek při tvoření uměleckého díla

Vybírat můžete z mnoha motivů, od oblíbených zvířecích, po krajiny a velkoměsta, populární jsou také mapy světa a abstraktní umění. V nabídce naleznete také malování podle čísel pro děti, které jsou přizpůsobeny svou náročností právě pro malé malíře. Samotné malování nevyžaduje velké soustředění, takže malovat můžete ve chvilkách odpočinku, pro uklidnění, přemýšlení či při poslechu audioknihy. Skvěle se také maluje při hovoru s přáteli, kterým můžete obraz také pořídit a vytvořit si výtvarný kroužek, kde můžete probírat jakákoliv témata a současně vytvářet umělecká díla.
 
 

Jak začít s malováním podle čísel?

Je to tak jednoduché! Jakmile si vyberete na Glix.cz obraz, který se vám líbí, objednáte si ho během několika minut. Domů vám přijde kvalitně zabalený balík obsahující obraz na tzv. blind rámu. To znamená, že obraz nepotřebuje žádný rám, plátno přesahuje na boky obrazu. K tomu obdržíte dva štětce a paletky obsahující kelímky se všemi potřebnými barvami. Součástí je také český návod, jak postupovat a tipy a triky.
 

Krok za krokem: Magie malování pomocí čísel

Samotné malování je jednoduché a současně velmi relaxační. Stačí si vybrat jeden z kelímků s barvou, zapamatovat si jeho číslo a postupně vybarvit všechna pole na obraze se stejným číslem. Před vašima očima začne vznikat nádherně barevné dílo, které vytváříte pouze vy. Jakmile vybarvíte všechna pole, necháte obraz zaschnout a poté ho můžete pověsit na vybrané místo kamkoliv na zeď. Těšit se pohledem na obraz tak můžete každý den.
 
 
Pochlubte se přátelům a rodině nádherným obrazem, u kterého jste strávili nádherný čas plný odpočinku a zábavy. A nebuďte smutní, až obraz dokončíte, jedním obrazem to totiž nekončí. Chuť vytvářet umělecké dílo, které pod vašima rukama začne získávat tvar, vás i lidi ve vašem okolí přesvědčí, že potřebujete ještě další obraz.
21.01.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444