Malé kování pro velké možnosti

Často věci, které nejsou vidět, patří k těm nejdůležitějším. Tak je tomu i u nábytkového kování. I když mu nevěnujeme velkou pozornost, právě kování se podílí na kvalitě nábytku. Umožňuje snadné otevírání a zavírání, ovlivňuje komfort pohybu.

Díky své důmyslné konstrukci rozkrývá AVENTOS HK-XS obrovské možnosti pojetí a provedení malých čel u horních skříněk. Lze ho výborně použít jak v kuchyni, tak v obývacím pokoji nebo v jiné části bytu nebo domu. Můžete s ním pohodlně vybavit i korpusy s menší hloubkou, například nad digestoří nebo nad umyvadlem v koupelně.


Symetrický zdvihač můžete využívat jak na jedné straně korpusu, tak i na obou stranách. Když jej nainstalujete na obě strany, můžete realizovat i větší, těžší čela.

AVENTOS HK-XS představuje nekonečně mnoho možností ztvárnění pro malé výklopy u vysokých skříní a horních skříněk. AVENTOS HK-XS vás nadchne komfortem pohybu, který je pro výklopy AVENTOS příznačný. Bude se vám zdát, že se výklopy otvírají i zavírají, jakoby neexistovala zemská přitažlivost. V kombinaci se závěsy CLIP top BLUMOTION se výklopy zavírají měkce a tiše.


Bezúchytkový nábytek se těší stále větší oblibě
a dnes již k modernímu designu nábytku neodmyslitelně patří. Vzletně lehké a komfortní otvírání zajistí technologie TIP-ON, také u nových výklopů AVENTOS HK-XS.

www.blum.com
17.07.2017 | PR
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444