Made In Japan - překrásné nádobí od japonských mistrů hrnčířů

Až z Japonska se k nám lodí vozí tradiční a generacemi prověřená keramika Made in Japan - kvalitní nádobí od japonských mistrů hrnčířů s designem inspirovaným japonskou přírodou, které si oblíbily vyhlášené české restaurace a které můžete mít doma i vy.

Made in Japan je australská značka tradiční keramiky z malých rodinných podniků na ostrově Honšú v Japonsku. Zakládá si na osobním kontaktu a léty budovaných vztazích přímo s lokálními výrobci. Obejde se bez dalších prostředníků, a díky tomu může nabízet prvotřídní kvalitu za nejlepší možnou cenu. V roce 2016 značku do Prahy přivezl Chefshop, který je dosud jediným distributorem této keramiky v Evropě.
 

Nádobí z kolekce Matt je provedeno v matné povrchové úpravě v temně šedé barvě. Okraje jsou opatřeny lesklou glazurou, která kontrastuje s matným středem. V místě, kde se matný finiš setkává s lesklým dochází k efektu, který připomíná volně stékající barvu.

Podobně jako mistři sushi i hrnčíři se v Japonsku řemeslo učí dlouhá desetiletí a umění si předávají z generace na generaci. Tak vznikají kvalitní talíře, misky, hrnečky, tácy či sety na saké a na sushi v nadčasovém designu inspirovaném japonskou přírodou, který sluší asijským pokrmům stejně jako dalším světovým kuchyním včetně té české. Nádobí Made in Japan je trvanlivé a vhodné do mikrovlnky a myčky na nádobí.
 

Kolekce nádobí Turquoise se vyznačuje výjimečným barevným zpracováním. Barvy se pohybují v odstínech tyrkysové a modré a odkazují do dob před několika sty let, kdy řemeslně zruční hrnčíři vytvářeli své produkty spíše jako umělecká díla. Kolekce obsahuje hranaté i kulaté talíře a také speciální sadu na saké.
 
Kvalita a krása Made in Japan si získaly důvěru nejen domácností. Z talířů a misek této značky si dopřávají jídlo hosté vyhlášených pražských restaurací SaSaZu nebo Buddha Bar. Oblíbila si je také olomoucká restaurace Entrée, karlínská Eska ze stáje Ambiente nebo vinohradské Momoichi bistro. A i vy si můžete vybrat z mnoha kolekcí přesně tu, která bude nejvíc slušet vašemu stolu.

Nádobí můžete koupit exkluzivně jen na www.chefshop.cz, nebo si jej můžete osobně prohlédnout a koupit v prodejně Chefshop v holešovické tržnici.
17.01.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444