MERIVOBOX - Vsaďte na jedinečný design

Zbrusu nový BOX systém od firmy BLUM s názvem MERIVOBOX je spojení čtyř inovací: jedna platforma pro zjednodušené výrobní postupy, minimalistický design s unikátní řečí tvarů a forem, nový koncept korpusové lišty s dokonalejší funkcí a promyšlený, jednoduchý koncept zpracování.

Univerzální platforma

S malým množstvím komponentů vytvoříte široké spektrum. Jedna bočnice nabízí spoustu možností. Bočnice tvoří rám zásuvky. Integrované rozhraní platformy umožní využít rozmanité typy nástavby: MERIVOBOX modular s relingem, s BOXCOVER nebo jako uzavřený kovový bok s BOXCAP. Odlišení a individualizace zásuvek tak bude zcela snadná. Navíc jen jeden typ pojezdových korpusových lišt je použitelný pro všechny technologie pohybu. Jak s tlumením BLUMOTION za použití úchytek, tak pro bezúchytková řešení SERVO-DRIVE s elektrickou podporou otvírání nebo mechanické řešení otevření bez úchytek TIP-ON BLUMOTION. 

 

Vsaďte na jedinečný design

Pro MERIVOBOX jsou příznačné jednoduché linie a strohý design. Vytvořte si rozmanitý a výrazný nábytek! Minimalistický a charakteristický design bočnice. Pro úzkou bočnici je typická nezaměnitelná a výrazná linie, která podtrhne fascinující lom světla. Kovové komponenty a komplexní koncept barevného provedení zajistí nadstandardní vzhled – zcela bez komponentů z plastu – i v případě jednoduché varianty s relingem.
 
Bočnice je z vnitřní strany rovná. Takto využijete úložný prostor až po okraj. Zejména v kombinaci s vnitřním členěním zásuvek AMBIA-LINE docílíte jasného vzhledu a ani kousek místa přitom nepřijde nazmar.

Máte možnost si vybrat sladěný koncept barevného provedení veškerého příslušenství a to ve třech barvách. V hedvábně bílé, orion šedé a zcela nové indium šedé barvě.

 

Profitujte díky přesvědčivé funkci

MERIVOBOX pro vás bude zdrojem nadšení po celou dobu životnosti nábytku. Korpusová lišta, vyvinutá podle kompletně nového konceptu, zajistí klidný chod a vysokou nosnost. MERIVOBOX je úžasně lehký a zároveň stabilní.
 
Integrovaná pojistka proti vypadnutí zaručí bezpečné spojení vodicí lišty a zásuvky. Nechtěné vypadnutí je vyloučeno. Jedinečný tvar L profilu korpusové lišty zajistí mimořádnou stabilitu. A to i s vysokou dynamickou nosností 40 nebo 70 kg.


 

Zpracování

Důmyslný koncept: je úplně jedno, pro jakou variantu systému MERIVOBOX se rozhodnete. Jednotlivé úkony při zpracování vždy zůstanou snadné, nastavení budou stále stejná. Přesných výsledků dosáhnete velmi snadno. Tento Box systém se pyšní jednoduchými, dobře označenými a lehce přístupnými možnostmi nastavení ve 3 směrech pro vhodné seřízení do stran, výšky i sklonu, které jsou u všech bočnic stejné.
 
Díky svým přesvědčivým funkcím je MERIVOBOX ideální do kuchyně. Je úplně jedno, jaké úkoly ho čekají. S naším nejnovějším Box systémem budou uživatelé kuchyní kdykoli vědět, kde mají které předměty uloženy. Ty tak budou vždy ergonomicky po ruce. Vyberte si vhodnou variantu podle toho, jak a kde jej chcete využít, zcela v duchu vašich představ. MERIVOBOX je spolehlivý partner, nejen k vaření, po celou dobu životnosti nábytku.


 
Vše, co se dosud úspěšně osvědčilo v kuchyni, se skvěle hodí i do jiných místností. MERIVOBOX v nadstandardním designu se harmonicky včlení do každé domácnosti.

13.07.2022 | PR
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444