Luxusní zahradní nábytek z Holandska

Slunečné dny přímo lákají k pobytu na zahradě nebo terase.  Abyste si však pobyt venku mohli užít naplno, chce to pohodlné křeslo, lehátko nebo ještě lépe přímo zahradní sedací soupravu či zahradní postel. Zahradní nábytek bude vždy ovlivňovat komfort vašeho pobytu na zahradě.

Výběr zahradního nábytku

Nevzhledným, a hlavně nepohodlným plastovým židlím již naštěstí odzvonilo. Místo představy, že je nejdůležitější mít si kam sednout, se do popředí posunul požadavek na pohodlnost zahradního posezení, protože právě na zahradě si chcete odpočinout po náročném dni a pokud by vás pak měla bolet záda nebo kostrč, zůstanete raději doma na gauči.
 
I vnímání designu se hodně proměňuje, již pár let vyhrávají jednoduché, elegantní linie, které se dokonale skloubí s moderními architektonickými prvky domů, teras či pergol. Zároveň musí být tento design spojen s řadou užitných vlastností jako odolnost, snadná údržba a dlouhá životnost.
 

Luxusní zahradní nábytek

Všechny výše uvedené nároky hravě propojuje zahradní nábytek SUNS, který obratně využívá užitné vlastnosti teakového dřeva či hliníku, dle zvoleného modelu. Kromě úžasných sedacích souprav a jejich setů, obsahuje nabídka tohoto zahradního nábytku i stále populárnější zahradní postele. Ty nabízejí takové pohodlí, o jakém se vám na běžném lehátku mohlo jen zdát. Pozor si pak už budete muset dávat jen na to, že toto neskutečné pohodlí a oku lahodící design bude k častějším návštěvám motivovat vaši rodinu a přátele.
 

Teakový zahradní nábytek

Zahradní sedací soupravy s teakem, mají masivní rám z teakového dřeva, které se pro svoji extrémní odolnost vůči rozličných povětrnostním vlivům používá například i na stavbu lodí. Nemusíte tak mít obavy ze sesychání či bobtnání dřeva. Pohodlné polštáře, kterými jsou tato luxusní zahradní posezení vybavena, jsou pak ze speciálních textilií. Potahová látka je ze speciálního materiálu Sunproof®, který se vyznačuje stálobarevností a jednoduchou údržbou. Se znečištěním po letním grilování si tak již nemusíte lámat hlavu.
 
Výplň polštářů pak tvoří unikátní pěna Fast Dry Foam®, díky které polštáře opravdu rychle vysychají a můžete tak zapomenout na obavy z náhlého letního deště.
 

Hliníkový zahradní nábytek

O vaše luxusní zahradní sezení se mohou postarat také zahradní hliníkové sedačky, které jsou díky hliníkové konstrukci podstatně lehčí než dřevěná konkurence. Mimo to jjsou téměř bezúdržbové, jen větší nečistoty je potřeba co nejdříve setřít, aby nevznikly nehezké flíčky.
Hliník je pověstný svou velmi dlouhou životností, kterou výrobci různých hliníkových předmětů odhadují na více než 100 let. Navíc skvěle odolává UV záření, ale i rychlým změnám teplot včetně mrazu. Zahradní hliníková sedačka tak může být přes zimu uložena třeba v nevytápěném zahradním domku. Hliník je navíc nejen odolný, ale i pevný konstrukční materiál, a tak není potřeba, aby byla konstrukce tak robustní jako u jiných materiálů. Tento minimalismus pak zahradnímu posezení opravdu sluší.
 
Pokus se vám líbí luxusní zahradní nábytek, podívejte se i na zahradní nábytek z hliníku s prvky z teakového dřeva, který se hodí do moderních, ale i poněkud tradičnějších exteriérů.
22.06.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444