Luxusní šatní ramínka Mekko v roli spolehlivých společníků pro vaše oblečení

Při vybavení šatny se většinou zaměříme na organizéry, police a úložné boxy, ale ramínka naší pozornosti snadno uniknou. Přitom je lety prověřené, že správně pověšené oblečení se neničí a nemačká. Mekko vyrábí šatní ramínka, kterým své svršky s radostí svěříte.

Dřevo ani kov neztrácejí v čase svoji hodnotu

V Mekku si pro výrobu šatních ramínek zvolili přírodní bukové dřevo v kombinaci s elegantní ocelí. Do hladka vybroušený bukový masiv chrání dvojí vrstva kvalitního laku. Povrch je proto šetrný i k nejjemnějším tkaninám. V čistém tvaru dokonale vynikne jemná struktura bukového dřeva. Dřevěné tělo ramínek pak doplňuje flexibilně otočný ocelový hák. Ramínka díky pevnosti kovu a odolnosti buku vydrží i vysokou zátěž, aniž by se zlomila. S jistotou tak poslouží i budoucím generacím.

Krásný design, promyšlený tvar a precizní provedení. Poznejte celou kolekci ramínek Mekko

V kolekci luxusních šatních ramínek v e-shopu na www.mekko.cz si vyberou pánové i dámy. Bukový masiv můžete mít v přírodní barvě dřeva nebo v elegantním tmavém dekoru. Mekko nabízí pět variant ramínek pro různé typy oblečení.

Ramínko navržené obleku přesně na míru

Tvar oblekového ramínek kopíruje siluetu jednotlivých částí obleku. Masivní bukové tělo má rozšířené konce, aby si sako udrželo pěkně zaoblená ramena. Kalhotová tyč je potažena broušenou kůží, díky které kalhoty na tyči dobře drží a nekloužou.

 

Dokonalá opora pro objemnější svršky

Rozšířené konce má i šatní ramínko na bundy, saka a kabáty. Ocelový hák je do bukového masivu pevně usazený a nevytrhne se ani pod tíhou zimních svršků.

 

Kalhoty, sukně i pouzdrové šaty udrží ramínko s pevnými klipy

Speciální kalhotové ramínko má ocelové klipy, kterými se spodky pevně sepnou v pase. Klipy se dají lekce posunout podle potřeby. Umožní tak nastavit šířku ramínka přesně na míru.


Ramínka pro košile a jiné lehké topy můžete mít ve dvou variantách

Všechna svoje trička, košile a lehké svetříky pověste na košilové ramínko. To má úzký profil, proto nezabírá ve skříni zbytečně moc místa. Košilové ramínko se nabízí ve dvou variantách. Klasický tvar opatřený kalhotovou tyčí i ramínko bez tyče.


Ramínka najdete na www.mekko.cz.
15.04.2020

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444