Luxusní potahová látka ALCANTARA

Luxusní potahová látka ALCANTARA svým vzhledem připomíná semišovou kůži, je však vyrobena synteticky. ALCANTARA je měkká, pružná, poddajná a neuvěřitelně odolná proti oděru. Odolnost proti oděru a stálost barev je garantována deseti lety. Alcantara je díky všem svým jedinečnostem v současnosti jeden z nejvyhledávanějších potahových materiálů nejen v nábytkářském, automobilovém, ale i v oděvním průmyslu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Semišového až sametového vzhledu a hedvábného lesku se docílí zvláštní abrazivní technologií, která naruší povrch materiálu a zároveň jej změkčí. Bylo již vyrobeno nad 500 barevných odstínů na jednotlivá přání zákazníků. Základní škála je 50 barevných odstínů, které jsou ve standardní nabídce Alcantary. Alcantara se všeobecně dobře čistí. Pokud je potah snímatelný, je možno jej vyprat běžně v pračce při 40° C. Pro ruční čištění se používá jemný kartáček nebo houbička. Výhradním zastupitelem firmy ALCANTARA pro ČR je společnost Eminent.
18.04.2003 | Věra Růžičková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444