Luxusní masážní a vířivá vana pro dva GAIA s nejmodernější výbavou

Společnost ARTTEC s. r. o.,  výrobce luxusních vířivých a masážních van, představuje hydromasážní vanu GAIA FLAT 150 x 150 cm v nejvyšší možné výbavě, kombinovanou s perličkovým systémem. Moderní a propracovaný masážní systém vany splní veškerá vaše očekávání.

ARTTEC s. r. o.  již více jak 25 let na trhu

Mezi hlavní výhody výrobce ARTTEC s. r. o. patří především lokální česká výroba, při které je využito nejmodernějších postupů a materiálů. Za kvalitou výrobků stojí i nadstandardní prodloužená záruka. O precizní výrobu do nejmenších detailů se starají pracovníci ve výrobní hale v Tetčicích nedaleko Brna. Zde se nachází i showroom, kde si můžete podrobně prohlédnout všechny produkty a některé modely dokonce i vyzkoušet a vidět v akci na vlastní oči. Během výroby dochází k několika kontrolám kvality, aby bylo zaručeno splnění standardů firmy. Každý výrobek je poté podroben závěrečné výstupní kontrole, kdy je i systém odzkoušen v plném nasazení. Poté je výrobek bezpečně zabalen a předán k doručení, v případě zájmu je k dispozici i služba odborné montáže.

Relaxujte při bublinkové masáži v hydromasážní vaně

Vlajkovou lodí mezi masážními vanami je hydromasážní vana GAIA FLAT 150 x 150 cm, ostatní předčí nejen velikostí, ale i výbavou. Dostatečný výkon zařízení nabízí klasickou hydromasáž (masáž vodním proudem), ale také AIR masáž (perličkový systém, neboli masáž vzduchovými bublinkami). Masáž vodním proudem je plynule regulovatelná, tlak a sílu masáže lze pohodlně individuálně nastavit. Při zapnutí AIR masáže se spustí jemná masáž ze dna vany. Tato masáž tisíci vzduchovými bublinkami je ideálním doplněním silnější hydromasáže. Systémy vany lze spustit samostatně, dle preferovaného typu masáže, nebo současně najednou. Vzduchové bublinky obohacující vodu při AIR masáži jsou v systému vany předehřívány a nestudí

Jednoduché ovládání celého systému je na jednom místě.

Výbava masážní vany

Masážní vana GAIA je vyrobena z certifikovaného akrylátu (dle standardu ISO 9001:2015) a dalších technologicky důležitých vrstev, díky kterým je docílena vysoká tuhost a odolnost skořepiny. Vana se při výrobě usazuje na ocelový rám se stavěcími nožičkami pro přesné ustavení masážní vany. Celý komplet je vybaven nerezovými masážními tryskami. Tyto vodní masážní trysky takřka splývají s povrchem vany. Nemůže se tedy stát, že by při delší masáži trysky nepříjemně tlačily do těla. Kvalitní nerezové trysky dodávají masážní vaně elegantní vzhled a další jejich nespornou výhodou je možnost nasměrování masážního proudu pomocí otočného kloubu na místa, kde je ho potřeba. Vana GAIA FLAT nabízí celkem 30 masážních trysek. V případě, že hledáte vanu s jinými parametry, podívejte se na širokou nabídku masážních van
Efektivní rozmístění masážních trysek.


Benefity masážní vany

 
Snadná volba programů  
Masážní vany neslouží pouze k odpočinku, ale hrají i důležitou roli při rehabilitacích po různých zdravotních problémech, či pro regeneraci po náročné fyzické práci a sportovním výkonu. Díky kombinaci všech systémů můžete pokrýt široké spektrum využití. Vodní masáž je tou nejlepší volbou při léčbě zdravotních potíží. Hydromasáž zlepšuje krevní oběh, prokrvuje a regeneruje svaly, mírní křeče ve svalstvu. Jemnější vzduchová masáž je využívána spíše k relaxačním účinkům, pro pocit klidu, a uvede tělo do psychické pohody. AIR masáž je ideální pro večerní koupel, kdy tělo připraví na spánek.
 

 

Montáž snadno a bez starostí

Máte vybráno, ale obáváte se problémů kolem montáže a zprovoznění? Ne každý si troufne na tento úkon sám, proto Arttec nabízí službu odborné montáže po celé ČR. Součástí této služby je dovoz zařízení, jeho výnos na místo instalace, kompletní připojení vany a odzkoušení systému v provozu. Po dokončení montáže  servisní technici vysvětlí ovládání vany a seznámí uživatele s její údržbou. Díky dezinfekčnímu programu, který se automaticky spouští po každém vypnutí masážního systému, je údržba velice snadná. 
 
Elegantní řešení baterie i sprchové hlavice
 
Pokud máte jakékoliv otázky, obraťte se na odborníky. Vaše dotazy zodpoví buď na telefonním čísle 546 422 111 každý pracovní den od 7:00 – 15:00 hodin, nebo na e-mailu objednavky@arttec.cz. V Arttec vám poradí i s možností atypických rozměrů či kombinací vybavení.
27.12.2022 | PR
  • ARTTEC S.R.O.

    ARTTEC S.R.O. je česká firma, která se již 25 let zabývá výrobou a prodejem sanitárního zařízení. Vyrábíme vířivé vany, masážní boxy a pro ty nejnáročnější zákazníky máme v nabídce parní lázně a novinku hydromasážní vany se světelnou terapií.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444