Lomax Excellent - garážová vrata s excelentními vlastnostmi

Sekční garážová vrata, tedy taková, která se skládají z několika spojených zasouvatelných sekcí, jsou praktickým vynálezem, který se u nás rozšířil teprve v posledních desetiletích. Stávají se ale stále oblíbenějším řešením. Šetří místo, manipulace s nimi je velmi pohodlná a dobré vlastnosti nabízejí i z hlediska bezpečnosti.

Společnost Lomax přichází se svou další novinkou v sortimentu sekčních garážových vrat. Jedná se o vrata nejvyšší kvality –  Lomax Excellent.

Tato vrata jsou vyrobena z vysoce kvalitních komponentů s maximální životností a uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Jako vždy u Lomaxu jsou použity špičkově zpracované panely vlastní - české výroby s nadstandardní zárukou 10 let.

Vnější vzhled vrat lze samozřejmě přizpůsobit jakémukoliv požadavku a ani neobvyklá přání na vyladění jejich designu dle individuálních představ tohoto výrobce nezaskočí. Díky spojení zakázkové výroby s možností doplnit vrata kreativními nerezovými prvky na přání, prosklením či dalším příslušenstvím tak máte příležitost bez kompromisů sladit vstup do garáže s domem a podtrhnout jedinečnost vašeho bydlení.

To nejdůležitější u vrat Excellent se však skrývá uvnitř garáže. Desítky konstrukčních vylepšení představují v současné době absolutní vrchol v oblasti designu, bezpečnosti i kvalitě garážový vrat. Jejich výsledkem je plynulejší a tišší chod vrat, zvýšená bezpečnost při manipulaci, dokonale vyladěný design viditelných komponentů, prostě skutečně excelentní řešení pro vaši garáž. Lomax tímto produktem nastartoval nový směr ve výrobě vrat a v komplexní péči o své zákazníky.

Vrata Excellent jsou poháněna zcela novým motorem Lomax Exclusive, který německá firma Marantec vyvinula a vyrábí speciálně pro tuto společnost. Požadavek na co nejmenší spotřebu energie se dnes vztahuje na jakékoli produkty. A právě motor  Lomax Exclusive představuje maximální úspory energie v kombinaci s mimořádně rychlým chodem garážových vrat.

Pomyslnou třešničkou na dortu u vrat Excellent která zajistí nejvyšší možný komfort, může být jejich ovládání. V nabídce je široká škála ovládacích prvků od klasického dálkového ovladače, přes možnost otevírání vrat čipem, kódovou klávesnicí, snímačem otisku prstů, mobilním telefonem až například po systém ovládání HomeLink zabudovaný přímo ve vašem voze.

www.lomax.cz
29.04.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444