Lexxus Norton představuje nově dokončený vzorový byt v komorním rezidenčním projektu Hřebenky

Díky poloze projektu Hřebenky ve slunném svahu a vzhledem k absenci zástavby na druhé straně ulice si mohou rezidenti užívat nádherné výhledy do zeleně z hlavních obytných částí bytů. Vyšší patra rezidence Hřebenky poskytují panoramatické výhledy na hlavní město. Přijďte se přesvědčit do téměř dokončeného projektu, prohlédnout si jedinečné výhledy a nově plně zařízený vzorový byt.

Na nadčasovém designu interiéru vzorového bytu situovaného v přízemí projektu pracovala renomovaná architektka, Magdaléna Hopkins, ředitelka designového studia MH Interiors. Tým designerů spolupracuje například s předními pražskými developery, ale i se soukromými majiteli exkluzivních pražských rezidencí.

Oblast Hřebenek na Praze 5 patří mezi nejžádanější rezidenční lokality v Praze nejen díky umístění na jižním svahu, ale také pro možnosti celoročního sportovního vyžití v blízkém okolí. Praktické je sousedství tohoto projektu s Prahou 6, kde se nachází několik prestižních mezinárodních škol. Lokalita Hřebenky také umožňuje svým rezidentům snadný výjezd směrem na letiště Václava Havla, Plzeň nebo Karlovy Vary.



Dostatek možností pro volnočasové aktivity nabízí blízký park Ladronka s dráhou ideální pro bruslení, procházku nebo ranní jogging. Trasu lemují tělocvičné posilovací prvky, na kterých si mohou návštěvníci Ladronky snadno protáhnout namožené svaly. Kolem dráhy se rozprostírá několik hektarů volné zatravněné plochy, která přímo vybízí ke společným aktivitám jako je házení frisbee, petangue nebo kroket.

Po hře je pak možné si zde rozprostřít piknikovu deku a odpočinout si při svačině na čerstvém vzduchu. Kdo nechce sedět na příjemném trávníku, může navštívit restauraci uprostřed parku s bohatou nabídkou pokrmů. Ve stejném objektu můžete využít nabídky služby půjčovny bruslí, pronájem přilehlého prostoru určeného pro plážový volejbal či plážový fotbal. Za nepříznivého počasí si lze zahrát bowling uvnitř areálu.

Přírodu v pěší vzdálenosti od domu Hřebenky reprezentuje park Petřínské sady se vstupem pouhých cca 400 metrů od bytového domu. Proslulé Petřínské skály či Kinského zahrada potěší oko každého návštěvníka této přírodní památky. Procházkou je možné navázat také na nedaleký Pohořelec nebo pokračovat k historickému areálu Pražského hradu. 

 

Ceny bytů na vyžádání u Lexxus Norton
Tel.: +420 722 531 019
info@lexxusnosrton.cz
www.lexxusnorton.cz

Energetická náročnost: B
12.09.2017 | PR
  • LEXXUS NORTON

    Jsme realitní kancelář zaměřující se na Prahu a blízké okolí. Už tři desetiletí sledujeme nejen trh s nemovitostmi, ale i trendy v bydlení, a tak jsme připraveni najít to pravé místo, které bude přesně odpovídat vašemu stylu a vkusu. Umíme pomoci také s prodejem nemovitosti a usnadnit celý jeho zdlouhavý proces. Specializujeme se zejména na rezidenční bydlení a novou výstavbu. Díky mnoha spokojeným klientům, ale také výborným vztahům a spoluprací s největšími pražskými developery, bankami a dalšími institucemi jsme si dokázali vybudovat dominantní postavení na českém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444