Levitující postel provzdušní vaši ložnici

Postel, která se vznáší nad zemí. To je iluze, kterou vytváří originální design postele Salina. S tímto kusem nábytku si tak můžete dopřát přímo nebeské spaní.

Dojem levitace je docílen „neviditelným“ ustoupeným soklem, který nahrazuje klasické nohy postele. I přes odlehčený vzhled je postel dobře bytelná a její dominantou je široké zaoblené čelo se zabudovanými nočními stolky. Celý korpus postele je vyroben z pevného a odolného lamina nadstandardní tloušťky 38 mm. Kvalitní a odolné materiály jsou zárukou toho, že se postel i přes každodenní namáhání ani nehne.
Nadstandardní síla materiálu 38 mm
Nadstandardní síla materiálu 38 mm

Při výběru postele byste měli dbát nejen na vizuální stránku, ale také na funkčnost a komfort, který vám přinese. Pohodlné uléhání a vstávání je jedna z vlastností, kterou ocení nejen starší lidé. Postel má zvýšenou lehací plochu, kterou si můžete libovolně upravit dle vlastního pocitu pohodlí díky výškově stavitelnému kování.

V případě potřeby lze postel doplnit o úložný prostor pod lůžkem, který zabezpečuje proudění vzduchu napříč lůžkem. Tím jsou zabezpečeny zdravé a hygienické podmínky pro spaní.

Pokud vám úložné prostory nestačí, sáhněte po variantě Salina box, která je vybavena praktickým úložným boxem na úschovu lůžkovin v nožní části. Můžete tak dokonce využít 2 úložné prostory v jedné posteli – pod lůžkem a snadno přístupným boxem.
2 úložné prostory
2 úložné prostory
Máte rádi jednoduchý styl? Vyberte si základní verzi Salina basic, která se skvěle hodí i do menších interiérů.
Salina basic
Salina basic
Všechny postele jsou dostupné v 5 barevných dekorech a různých šířkových variantách. Více o postelích se dozvíte na www.ahorn.cz.
05.10.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444