Letošní novinky pro vybavení koupelen

Z nabídky firmy Sanitec

SANITEC udává trend v oblasti vývoje koupelnových výrobků a díky celé řadě nových atraktivních produktů KOLO a KERAMAG si upevnil pozici druhého největšího dodavatele sanitární keramiky. Také v roce 2008 mají zákazníci možnost vybírat z mnoha novinek, vyznačujících se novodobým designem, vyšším uživatelským komfortem a technickými inovacemi. Nové výrobky a série značky KERAMAG a KOLO, ale i dalších prestižních značek KORALLE a ALBATROS vám teď stručně představíme.

KERAMAG

Era
Luxusní koupelnová řada „Era se rozšiřuje o dvojumyvadlo široké 140 cm. Design vychází z již existujících obdélníkových umyvadel této řady, dostupné v šířkách 70, 90 a 120 cm. Dvojumyvadlo lze kombinovat se spodním podstavcem ve vysoce leštěném, elegantním černém provedení nebo nádherné přírodní dýze palisandr. Pro snadné čištění a zářivý lesk je na přání dispozici s glazurou „KeraTect®“. V prodeji od 07/2008.



Flow 300
Úspěšná kolekce Flow se rozšiřuje o umyvadlo 70 cm, umývátko 50 cm a závěsný klozet s menší délkou 51 cm, které lze kombinovat s originálními dekorativními panely. Dekorativní panely, vyrobené z vysoce kvalitní přírodní dýhy Makassar nebo bílého skla, se upevňují na zeď. Na panely s „výřezem“ lze jednoduše zavěsit skříňky, držák na ručník, dávkovač mýdla a jiné koupelnové doplňky. Hlavním rysem minimalistického designu Flow 300 je naprosto hladký povrch, velmi snadný na čištění a jednotná výška umyvadel a panelů 30 cm. Keramické výrobky Flow 300 jsou k dispozici se snadno čistitelnou zářivou glazurou KeraTect, na kterou je poskytována nadstandardní záruka 30 let. V prodeji od 07/2008, příslušenství od 09/2008.

Silk
Nová řada „Silk“ od Keramagu nabízí kromě elegantní a nadčasové stylistiky širokou paletu keramických výrobků, bohatý nábytkový program a vanu. Základem série je řada jemně zakulacených umyvadel v šířce 57, 60, 80, 100 a 120 cm. Výška klozetů je za účelem snadného vstávání o 3 cm vyšší. WC sedátka jsou k dodání s automatickým pozvolným sklápěním, keramika s glazurou KeraTect®, výrazně usnadňující čištění. Umyvadlové desky a skříňky se vyrábí v leklém bílém provedení nebo z vysoce kvalitní dýhy z pravého dubu nebo wenge pangar. Desky a skříňky lze různě kombinovat. V prodeji od 09/2008, vana od 11/2008.



Renova Nr. 1 Plan
Nejúspěšněji prodávaná série od Keramagu se rozšiřuje o nádherná, zdola vestavěná umyvadla ve dvou velikostech s vnitřními rozměry 50x38 a 46x35 cm. Umyvadla jsou vyráběná s vnějším glazováním a se snadno čistitelnou glazurou KeraTect®. V prodeji od 09/2008. Další novinkou je polosloup k umývátkům. V prodeji od 07/2008.

 



KOLO


Rekord
Zcela nová série keramiky a nábytku Rekord přináší svěžest, originalitu a moderní ráz za atraktivní cenu. Hluboká umyvadla jsou pohodlná pro mytí, klozety dokonale ladí se sedátky, která jsou k dodání s automatickým pozvolným sklápěním. Zajímavý tvar dvířek a úchytek usnadňuje přístup do skříněk. Leskle lakovaná dvířka jsou vysoce odolná a jednoduše udržovatelná. Umyvadla a klozety s menším vyložením se ideálně hodí do malých koupelen. Rekord v nabídce KOLO nahrazuje keramiku Panda. V prodeji od 04/2008.

Instalační moduly Kolo
Nabídka instalačních modulů KOLO je nyní již kompletní. Kromě modulu pro závěsné klozety jsou v nabídce KOLO rovněž instalační moduly pro umyvadla, závěsné bidety a pisoáry. Jsou výjimečně univerzální. Dovolují přizpůsobení všem druhům keramiky a nezávislou regulaci upevňovacích šroubů, přívodních armatur i odpadního potrubí.


Keramické vaničky Nilo, Abele a Xeno
Příznivce keramických vaniček zcela jistě potěší nové čtvrtkruhové a čtvercové sprchové vaničky o velikosti 90x90 cm. Vaničky Nilo jsou určené pro zapuštění do podlahy, vaničky Abele a Xeno s výškou 7 cm jsou samonosné a lze je jednoduše instalovat na podlahu.

Neo Plus, Elipso
Od dubna 2008 jsou velmi dobře prodávané asymetrické vany Neo Plus a Elipso nabízeny ve všech obvyklých délkách: 140, 150 a 160 cm. Obě řady van jsou prodávány s komfortní hloubkou 44 cm, vany Neo Plus se sedátkem, vany Elipso bez sedátka s elegantním oválným vnitřním tvarem.

UNI 2

Nevyhovují vám vanové akrylátové panely? Využijte nové, vysoce pevné, stabilní a velice pohledné panely z MDF desek opatřených ze všech stran PVC fólií, chránící panely proti vlhkosti. Univerzální čelní a boční panely UNI 2 v barvě bílé nebo karamelový dub jsou určené k zakrytí pravoúhlých van instalovaných do rohu nebo do niky.

Enjoy
Doplnit energii a vitální sílu během několika minut umožní nové masážní boxy Enjoy spojující účinky osvěžující sprchy, hydromasáže a horké vodní páry. Můžete volit box čtvrtkruhový o velikosti 90,5x90,5 cm nebo pravoúhlý 115,5 x 80 cm v levém i pravém provedení.

KORALE

 

S600
Nová designová řada S600 od Koralle nabízí 58 řešení sprchových koutů pro každou prostorovou situaci: čtvrtkruhové kouty 80, 90, 100 cm, čtvercové o velikosti 75x75 až 150x150 cm, posuvné dveře max. šířky 180 cm, vanové zástěny i U-kombinace s největší velikostí 180 x 90 cm. Svůj elegantně štíhlý dojem získávají zdánlivě vznášejícím se profilem, sloužící pro zavěšení dveří. Snadný a bezhlučný posuv dveří zabezpečují ložiskové pojezdy. Standardně dodávaný vyšší podlahový profil (3,5 cm), dokonale zabraňuje vystřikování vody ze sprchového koutu. Může být volitelně nahrazen nižším profilem (1,5 cm) nebo zcela vynechán. Za účelem snadného čištění lze dveře koutu odklonit. Je těžké najít lepší kout!


T900
Velkoryse navržené super ploché akrylátové vaničky Koralle T900, zcela zapuštěné do podlahy, se stávají trendem v moderních koupelnách. Výška volného prostoru v podlaze pro vybudování základny musí být 12 cm. Velikosti vaniček byly přizpůsobeny větším sprchovacím prostorům: 90x90, 100x100, 120x90 a 120x120 cm. V prodeji od 07/2008.

Terra
Sprchové vaničky Terra od Koralle jsou ideálním základem pro svěží a elegantní pocit z moderního sprchového koutu, vyzdvihující architektonické kvality jakékoli koupelny. Nově v prodeji pravoúhlá vanička 140 x90 cm.



Clarissa Plus
Program mělkých sprchovacích vaniček Clarissa Plus přesvědčuje svou nadčasově puristickou řečí tvarů. Disponuje rozsáhlou řadou variant vaniček v klasických i větších velikostech jako například 100x100, 120x80 nebo 160 x 90 cm.

 

 

 

ALBATROS

Cube

Nezaměnitelný rukopis designéra Antonia Citteria je spojen s typickou kvalitou významné značky ALBATROS, takže zákazník může obdivovat přísný, geometrický a elegantní tvar van, sprchových masážní boxů nebo jejich kombinace zvané „room“. Program Cube obsahuje vany 180x100 a 180x180 cm, masážní boxy 116 x 100 a 155 x 100 cm a room 200 x 197 cm. Vana Cube o velikosti 180x180 cm je ideální pro dvě osoby, může stát volně v prostoru, u zdi, v rohu, ve výklenku nebo v uzavřeném prostoru. Základem masážního boxu jsou vaničky, nabízené ve 3 variantách: extra ploché v úrovni podlahy, o výšce 5 nebo 13,5 cm v bílém nebo černém provedení s odnímatelným roštem v bílém provedení nebo s teakovým dekorem.
Hydromasážní box je obložen ve stejném teakovém dekoru s bílými nebo černými spárami, dveře mohou být v delší nebo kratší čelní stěně, box jako rohové nebo stěnové provedení, ve verzi s parní lázní se stříbrným střešním víkem s integrovanou sprchou. Sklo s úpravou Easy Clean zabraňuje usazování vodního kamene.



Ilyt
Ilyt je odpověď Albatrosu zákazníkům, požadující dynamický, stylově čistý a promyšleně uspořádaný masážní box, umožňující relaxační masáž pro doplnění sil a energie stejně jako parní lázeň přinášející mnoho blahodárných účinků. 120x80, 90x70, 90x90,

Flymood
Sprchový panel FlyMood s masážními tryskami a hlavovou sprchou upoutává svým výjimečným designem a přitažlivým barevným provedením. Vyrábí se v černém, stříbrném, bílém nebo ledově červeném provedení. FlyMood od Albatrosu přinese do koupelny kvalitu, komfort, zábavu stane se současně tou nejlepší dekorací v koupelně.

Další informace o novinkách, katalogy a ceníky KERAMAG a KOLO můžete získat na adrese: SANITEC, s.r.o., Komenského 2501, 390 02 Tábor, Tel 381 254 907, Fax 381 254 908, E-mail: info@sanitec.cz
15.09.2008 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444