Legrabox free: Pro přehlednou organizaci uvnitř nábytku

Legrabox free, nová varianty s velkoplošnými zásuvnými prvky.

Legrabox free, nová varianty s velkoplošnými zásuvnými prvky.

Firma BLUM, lídr na trhu s nábytkovým kováním, představil novou designovou variantu pro elegantní Boxsystem - Legrabox free. Ten díky velkoplošným zásuvným prvkům z různých materiálů umožňuje více přehledného prostoru při zachování přímých linií Boxsystému.

Vzhled Legraboxu free charakterizují velké zásuvné prvky. Nabízejí dostatek možností pro individuální řešení výsuvů. Ať už ze skla, dřeva nebo jiných materiálů - konstrukční prvky harmonicky zapadají do designu rámů a tím zajistí kvalitní vzhled nábytku uvnitř. Použití skla vytváří odlehčený, otevřený a velký prostor pro náhled s perfektní funkcí. To je zvláště užitečné u potravinové skříně Space Tower s vnitřními zásuvkami Blum.

Novou designovou variantu Legrabox free lze libovolně kombinovat s Legrabox pure. To je např. v kuchyni velmi praktické. Obě varianty přesvědčují v každém obytném prostoru a vytváří jednotný celkový vzhled ve veškerém nábytku v kuchyni, ložnici, obývacím pokoji i koupelně. Osvědčené tlumení BLUMOTION zajišťuje i u systému Legrabox tiché zavírání. Obě varianty podpory otvírání Servo-Drive (elektrická) a Tip-On (mechanická) zajišťují obvyklý komfort Blum při otvírání.
Legrabox free se zásuvnými prvky ze skla – pro přehled: Space Tower, praktická potravinová skříň s vnitřními výsuvy od firmy BlumLegrabox free se zásuvnými prvky ze skla – pro přehled: Space Tower, praktická potravinová skříň s vnitřními výsuvy od firmy Blum

Nábytek uvnitř: Pořádek v celé své kráse

Ambia-line, systém vnitřního dělení pro Legrabox, poskytuje s jeho elegantními rámečky přehled a organizaci uvnitř nábytku také s Legrabox free.
Systém je k dispozici ve dvou verzích:
  1. Rámečky z lakované oceli v různých barvách 
  2. nebo v kombinaci vybraných dekorů dřeva a ocelových dílů. 
Rafinované detaily, jako např. magnetické spojení ocelového rámečku se zadní stěnou zásuvky nebo na straně druhého rámečku, dělají z Ambia-Line jednoduchý intuitivní a snadno použitelný a univerzální systém. Tuto výhodu oceníte při ukládání a organizování věcí různých velikostí jako např. zásob v kuchyni. Pro moderní design Legrabox máme k dispozici také čtyři praktické kuchyňské pomocníky Blum – řezačku na fólie, držáky nožů, koření a talířů.

Individuální přání: Legrabox free např.  se zásuvnými prvky z kůžeV libovolné kombinaci: Legrabox pure v kuchyni, Legrabox free v obýváku.

Více na www.blum.com.
02.05.2017 | PR
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444