Lazurovací krém - jeden nátěr postačí

Lazurovací krém je vhodný především pro nátěry dřevěných venkovních dílců jako jsou např. ploty, střešní podhledy, zahradní nábytek, pergoly, přístřešky pro auta apod., které získají brilantní lazurový vzhled.

V unikátním přípravku se spojují všechny přednosti různých typů lazur. Mezi výhody patří velmi snadná aplikace a zpracování nevyžadující odborné znalosti, dokonalá samorozlévací schopnost, neskapavost, a tím zajištění důkladného proniknutí do dřeva. Zatímco mnohé lazury musíme nanášet až ve třech vrstvách, použitím Aidol Holzschutz-Creme můžeme v ideálním případě zajistit kompletní ochranu dřeva jediným nátěrem.

 

Aidol Holzschutz-Creme již obsahuje látky chránící dřevo proti zamodrání, řasám, vlhkosti a působení UV záření. Přípravek se neodlupuje, netrhá a nepotřebuje přebroušení. Nanášíme jej běžným štětcem na lazury. Přesvědčte se sami o všech výhodách lazurovacího krému Aidol.

 

Jak s lazurovacím krémem pracovat:

 

 

1. Příprava – Podklad musí být čistý, zbavený mastnost, starých krycích nátěrů nebo silnovrstvých lazur apod. Dřevo by nemělo být příliš vlhké.


2. Štětec – K nanášení lazurovacího krému použijeme klasický lazurovací štětec.


3. Nanášení – Hlavní výhodou lazurovacího krému Aidol Holzschutz-Creme je snadná zpracovatelnost. Nemusíme natírat po letech dřeva, pouze nanášíme dostatečnou vrstvu krému třeba křížem krážem, tak jak vidíte na dalším obrázku.


4. Samorozliv – Necháme působit asi 30 minut a lazura se rozlije a rovnoměrně vstřebá do dřeva.


5. Výsledek – Perfektní ochrana dřeva je hotová. Aplikuje se pouze jeden nátěr, jen na silně zatížené plochy UV zářením a klimatickými vlivy se doporučují nátěry dva.

 

A nebojte se. Při natírání třeba dřevěných podhledů nebo zahradního nábytku určitě nepokapete novou dlažbu kolem chaty nebo domečku. Krém vážně nestéká!


Bližší informace u vašich prodejců nebo na www.remmers.cz

03.06.2009 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444