Látkové rolety Bematech - stínění do vašeho interiéru

Látkové rolety jednoznačně patří do moderních interiérů a vhodně zvoleným odstínem, vzorem, typem látky a způsobem ovládání mohou tak dotvořit design a hlavně funkčnost vašeho domu.

Látkové rolety představují v současné době velmi univerzální stínicí prvek na trhu. Tyto rolety jsou řešením například pro střešní okna, úplné zatemnění, redukci extrémních teplot, nadměrné rozměry i pro atypické instalace.

Léty prověřený jednoduchý princip je v dnešní době vysoce funkční a hodí se do každého interiéru. Látkové rolety jsou považovány za funkční řešení s možnostmi sladit stínění s designem místnosti nebo celého domu. Ohromná kolekce látek pro látkové rolety vyhoví každému stylu bydlení a požadavku na design. Ideální kombinace designu a velké schopnosti regulace příchozího světla představuje látková roleta Twintex. Tato látková roleta perfektně kombinuje design látkových rolet a regulační schopnost žaluzie.
Pohled na kuchyň s látkovými roletami twintex
Kolekce Bematech obsahují poslední generaci screenových látek pro látkové rolety.
Bematech, firma udávající trendy ve stínicí technice, sleduje i současné trendy v architektuře a interiérovém designu.

Rozsáhlá kolekce screenových látek umožňuje interiérovým architektům uplatnit obrovskou kreativní svobodu ve výběru trendových barev a designů se stínicím prvkem, který rolety představují. Tyto rolety jsou extrémně odolné. Látky na roletách jsou vyrobeny ze skelného vlákna, což zaručuje dlouhou životnost a použití v kterémkoliv architektonickém stylu. Rolety se tak stávají dekorativním prvkem fasád rodinných domů i administrativních budov a přinášejí novou dimenzi v úsporách energií a prostupnosti světla.
Holčička stojící na pohovce v popředí bílé látkové rolety
Pokud zvolíte látkové rolety značky Bematech, máte jistotu velmi kvalitních materiálů, sofistikovaného procesu vývoje a náležité péče při zhotovení každého detailu, abyste dostali to nejlepší řešení.

Na webových stránkách www.bematech.cz se dozvíte bližší technické informace. Můžete také vybírat látky z virtuálního katalogu látek. Také na webu najdete kontakty na odborníky, kteří vám rádi poradí s případným novým zastíněním pro váš domov.
25.09.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444