Laminátové podlahy EGGER: výběr bez omezení

Laminátové podlahy EGGER jsou na trhu ČR již zavedeným podlahovým materiálem a není je tedy potřeba podrobněji představovat. Čas od času je však dobré připomenout vlastnosti, proč jsou tyto laminátové podlahy tak oblíbené a drží si svou pozici na trhu již několik let.

Laminátové podlahy EGGER jsou podlahoviny na bázi dřeva, které je velmi podobné přírodnímu dřevu, pokud jde o vzhled a pocit. Na jeho výrobu se však používá výhradně odpadové dřevo z hospodářsky udržovaných lesů. Jedná se tedy o přírodní podlahovinu, která je antistatická, odolná a velmi snadno se pokládá.
Kolekce Egger
Velkými konkurenčními výhodami laminátových podlah EGGER E MOTION je velmi široká nabídka dekorů, rozměrů lamel a provedení. V portfoliu společnosti V-PODLAHY jsou laminátové podlahy Egger nabízeny ve 3 zátěžových třídách: 31, 32 a 33 s garancí 15-20 let. Najdete je ve 4 základních designových kolekcích, a to Classic, Medium, Kingsize a Block. 

Kolekce Classic zahrnuje klasické dřevěné dekory všech odstínů ve formátu 1292 x 193 mm, v šířích 7, 8 a 11 mm. V kolekci Medium jsou nabízeny dekory exotičtějších dřevin jako je např. americký pecan, acacia a merbau, v rozměrech 1292 x 134 x 10,5 mm v provedení selské prkno. Další kolekce Medium je doplněna vrstvou Silencio, které zvyšuje kročejový útlum. Medium je určeno pro zákazníky, kteří kladou důraz na propracovaný design interiéru a dokonalý soulad materiálů a barev. Kolekce Kingsize přináší vysokou zátěžovou třídu (32) a široký formát lamel: 1292 x 326 x 8 mm. Dekory v kolekci Kingsize, které jsou v nabíce V-PODLAHY upoutají především tmavé dekory Metallica. Metallica Bronze byl dokonce zvolen návštěvníky německé výstavy BAU 2009 jako nejoblíbenější dekor. Jedná se o velmi zajímavý a vzhledově atraktivní dekor připomínající plechové pláty postaršené rzí. Poslední kolekce Block jsou dekory dlažby v rozměrech 637 x 330 x 8 mm s přiznanou spárou. Jedná se o velmi stylové dekory v koženém stylu Leatherstone a Schiefer león, které vyniknou v moderním, minimalisticky zařízeném interiéru.
Rustikální vzhled vede
Všechny kolekce EGGER E MOTION jsou nabízeny v pestré paletě provedení. Nejvíce oblíbené jsou Rustic - rustikální ražení s výrazným kartáčovaným vzhledem, Velvet Matt – ušlechtilá sametová struktura, která okouzluje matným vzhledem nebo Used look, který je směsí jasného a matného povrchu, který navozuje pocit věrohodnosti, dlouhověkosti a přírodního opotřebení.


Společnost V-PODLAHY nabízí laminátové podlahy EGGER E MOTION ve všech svých pobočkách (Vsetín, Olomouc, Brno, Ostrava, Pardubice, Praha a Ústí nad Labem). Maloobchodní ceny se liší dle třídy zátěže a vybrané kolekce a jsou v rozmezí od 299,- do 620,- Kč/m2 (bez DPH). Samozřejmostí jsou také originál doplňky EGGER, které zahrnují téměř všechno, co je potřeba při instalaci podlahy, např. MDF lišty v příslušných dekorech podlah EGGER, rohy, kouty, koncovky a další drobnosti k lištám. K laminátovým podlahám nabízí také originál podložky, lepidla či opravné sady nebo originál LED podlahové svítidla. 
12.08.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444