Laminátové bazény Balarepo - výhoda kvality

Dáte-li při svých plánech na pořízení vlastního bazénu přednost bazénu z laminátu, vaše rozhodnutí bude mít četné výhody. Výrobky z laminátu si udržují tvarovou stálost i za rozdílných teplot, což je dobrým předpokladem jejich dlouhé životnosti. Několikanásobně vyšší životností než bazény plastové nebo fóliové se vyznačují laminátové bazény vyráběné firmou Balarepo - díky použitému materiálu a také díky kompaktní monoblokové konstrukci.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Kvalitní materiály, promyšlená technologie

Bazény Balarepo jsou dokonale hladké vodní nádrže bez jakýchkoli spár lepení či svařování. Pro povrchovou úpravu používá firma Balarepo speciální materiály té nejvyšší kvality. U těchto materiálů je samozřejmostí stabilizace vůči UV záření a vysoká odolnost proti chlorované vodě. Standardně se bazény vyrábějí v modré barvě, v nabídce je však jakékoliv barevné provedení a je možno zvolit také povrch s granitovým dekorem, který má i z funkčního hlediska nadstandardní vlastnosti.

Tepelnou izolaci bazénů zajiš'tuje nástřik kompaktní, absolutně nenasákavou tvrdou polyuretanovou pěnou, kterou je zaizolováno i veškeré příslušenství (skimmer, trysky, světla, potrubí, atd.), jimiž je bazén osazen, neboť nástřik se provádí až poté, co se bazén zvoleným příslušenstvím osadí. Takto je na stěně bazénu vytvořena tepelně izolační vrstva, které po technické stránce nelze dosáhnout žádným jiným způsobem. Díky vysoké pevnosti a tuhosti konstrukce bazénu podpořené tímto nástřikem není nutné bazény Balarepo obetonovávat, stěny je možno za stálého napouštění vodou pouze obsypat soudržnou zeminou.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Firemní servis

 

Firma Balarepo má vlastní vozy s hydraulickými jeřábovými rameny. Využívá jich nejen k přepravě, ale i k ukládání bazénu do výkopu. Bazén a filtrační jímka jsou komplexně osazeny v dílnách firmy a dodány jako dva funkční celky. Zprovoznění bazénu u zákazníka tedy probíhá v jediném dni.

Samozřejmostí je poskytování kompletního servisu, realzace prodeje veškerého příslušenství a doplňků potřebných k provozu a údržbě bazénu. Servisní opravy firma komplexně zajišťuje ve vlastních dílnách. K veškerému prodávanému zboží je skladem k dispozici ucelený sortiment náhradních dílů. Balarepo zajišťuje i servisní práce.

Firma byla založena v březnu roku 1990 a je tak nejstarším soukromým výrobcem bazénů v České republice. Od svého vzniku se věnuje výhradně vývoji a výrobě laminátových bazénů. Díky dnes již mnohaletým zkušenostem dodává výrobky té nejvyšší kvality, které jsou žádány i na zahraničním trhu, kam vyváží 40 % své produkce.

 

Unikátní zakrytí bazénu

 

V roce 2007 rozšířila firma Balarepo svou produkci také o lamelové zakrytí bazénů. Unikátní lamelové zakrytí vlastní patentované konstrukce plní funkci bezpečnostníh prvku (lamelovéhozakrytí unese váhudospěléhočlověka) a díkydvoukomorovému profilu lamel má výborné tepelně-izolační vlastnosti. Pohodlný provoz a vysokou estetickou hodnotu podtrhuje elektrické či mechanické navíjecí zařízení.

11.08.2009 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444