LIMES ví o zahradě vše

Společnost LIMES už přes dvacet let všem zahrádkářům a přátelům hobby činností usnadňuje a zpříjemňuje pobyt na zahradě. V článku vás tentokrát seznámíme se třemi produkty, které využijete nejen na podzim, ale i po celý rok. 

Kompostéry
Kompostéry jsou vyrobeny z pozinkovaného plechu, vynikají pevnou konstrukcí a hlavně dlouhou životností. Snadná montáž, obsluha i přístup ke zkompostovanému materiálu, je obrovskou výhodou těchto kompostérů. 
Opět si lze vybrat z několika rozměrů a navíc lze jednotlivé kompostéry libovolně prodlužovat.

Stojany na palivové dřevo
Stojany jsou dodávány v několika rozměrech, ze kterých si určitě vyberete ten, který vám bude vyhovovat. Už nemusíte naštípané dřevo skladovat v koutě zahrady. Stojany na palivové dřevo od společnosti Limes jsou pevné a dostatečně reprezentativní. Dřevo neopíráte o stěnu domu ani nepokládáte přímo na zem a tím je dosaženo maximální cirkulace vzduchu, nutné pro dokonalé proschnutí dřeva.
Pojezdový obrubník
Pojezdové obrubníky ocení každý, kdo má na zahradě různé záhonky či stromky a musí se během sekaní sekačkou těmto překážkám vyhýbat a nemůže sekačkou posekat okraje trávníku, aniž by poškodil drn. Pojezdové obrubníky jsou vyrobeny ze stálobarevného plastu a jejich instalace je díky trnům velmi jednoduchá. Nemusíte nijak upravovat terén a jednotlivé segmenty lze libovolně prodlužovat. Díky kloubovým spojům lze obrubník tvarovat dle potřeby a díky pojezdové plosce, po které vedete sekačku, dosečete trávník pohodlně až do kraje.
LIMES -vysoce kvalitní pozinkované skleníky především
Hlavní činností společnosti LIMES LITOMYŠL s.r.o. je výroba skleníků a jiných výrobků z žárově pozinkovaného plechu. Skleníky Limes si našli spoustu spokojených zákazníků nejen u nás, ale i po celé Evropě. Limes nabízí několik typů skleníků. Jednoduché skleníky Hobby na malé zahrádky, skleníky s masivní konstrukcí Variant a exkluzivní skleníky Primus lakované vysoce kvalitním lakem a s doplňky, které nikdo jiný nenabízí.
 
exkluzivní skleníky Primus  

Žárově pozinkované profily jsou v současné době nejvhodnějším materiálem pro výrobu skleníků. Ocel je, na rozdíl od hliníku, dostatečně pevná, aby mohlo být jako výplň použito tradiční sklo, a zinková úprava oceli zabraňuje předčasné korozi konstrukce. Jako náhradu za skleněnou výplň Limes nabízí polykarbonátové desky o různých tloušťkách dle typu skleníku. Ke každému skleníku je možné objednat řadu příslušenství, jako jsou automatické otvírače, police, boční okna, vytápění, kapkové závlahy atd. 
Společnost Limes Litomyšl nabízí během roku různé slevy a akce na jednotlivé výrobky, takže se rozhodně vyplatí sledovat internetové stránky www.limes.cz, kde o těchto akcích informují.
12.11.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444