LEXXUS Days se blíží

V rámci akce bude společnost LEXXUS rozdávat více než 50 miliónů Kč

Společnost LEXXUS bude rozdávat slevové vouchery v celkové hodnotě více než 50 miliónů korun. Všechny nové byty z aktuální nabídky developerských projektů LEXXUS po dobu dvou dnů k dispozici za zvýhodněných podmínek. 

Slevová akce s názvem LEXXUS Days 2015 se uskuteční 21.10. – 22.10. 2015v Prodejním centru LEXXUS. Klient, který v těchto dnech navštíví prodejní centrum, obdrží voucher na speciální slevu na nákup bytu ve vybraném projektu do 14 dnů od konání této akce. Společnost LEXXUS nabízí více než tisíc pět set nových bytů a rodinných domů v různé fázi přípravy či výstavby v desítkách rezidenčních projektů ve všech pražských lokalitách a odlišných cenových segmentech. V rámci akce LEXXUS Days mohou klienti získat ucelené informace o všech těch to nemovitostech na jednom místě.

Kromě zmíněných slev budou mít příchozí klienti možnost využít také další výhody od parterů akce: společností Cesare, HYPOASISTENT, Marimex, Oresi, Siko a KOUPELNY Ptáček. Mediálními partnery akce jsou portály a magazíny o bydlení: NOVÉ BYDLENÍ, BYDLENI.cz, Kde chci bydlet.cz a REALCITY.

„V uvedených dnech budou v Prodejním centru LEXXUS připraveny veškeré materiály a informace k jednotlivým projektům. Vzhledem k vysokému zájmu doporučujeme klientům, aby si domluvili schůzku s předstihem,“ vysvětluje Denisa Višňovská, Partner LEXXUS. Po celou dobu akce budou k dispozici klientům agenti LEXXUS i makléři HypoAsistent, kteří poradí s výběrem financování. „Hledáte nový byt a nechcete trávit čas procházením nabídek jednotlivých developerských projektů v Praze? Zastavte se u nás a zařiďte si své nové bydlení ZDARMA - bez nutnosti hradit za naše služby jakoukoli provizi. Navíc v rámci LEXXUS Days si můžete vybrat Vaše nové bydlení a ještě ušetřit,“dodává Višňovská.

Společnost Cesare kromě dalších benefitů pro příchozí klienty věnuje hlavní výhru do tipovací soutěže v rámci akce LEXXUS DAYS – luxusní křeslo v hodnotě více než 30 000 Kč. „Jedná se o zcela výjimečný kus italského nábytku, s osobitostí a stylem,“dodává Libuše Jelenová, jednatelka Cesare.

Společnost Marimex pak věnuje pro druhého výherce domácí infrasaunu. „Infrasauny se již brzy stanou běžnou součástí moderní domácnosti. Kdo z nás by neměl rád chvíli, kdy po náročném dni, za sebou zavře dveře domova a udělá si chvíli pro sebe,“dodává Lukáš Jarý, zástupce společnosti Marimex. 
 
Více o akci na www.lexxus-days.cz
25.09.2015 | PR
  • LEXXUS NORTON

    Jsme realitní kancelář zaměřující se na Prahu a blízké okolí. Už tři desetiletí sledujeme nejen trh s nemovitostmi, ale i trendy v bydlení, a tak jsme připraveni najít to pravé místo, které bude přesně odpovídat vašemu stylu a vkusu. Umíme pomoci také s prodejem nemovitosti a usnadnit celý jeho zdlouhavý proces. Specializujeme se zejména na rezidenční bydlení a novou výstavbu. Díky mnoha spokojeným klientům, ale také výborným vztahům a spoluprací s největšími pražskými developery, bankami a dalšími institucemi jsme si dokázali vybudovat dominantní postavení na českém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444