LEDky jsou stále více trendy

Každý z nás chce co nejvíce ušetřit za energie, a proto při světelných projektech, zařizování svého nového bydlení, při rekonstrukci bytu či stavbě nového domu, vybavování kanceláře, provozovny a v neposlední řadě také při osvětlování zahrady, zvažuje použití úsporného osvětlení. Nebo znáte snad domácnost bez alespoň jedné LEDkové žárovky?

LED svítidla a LED osvětlení patří dnes do výrobního programu snad všech výrobců svítidel a osvětlení, kteří do této oblasti soustředí svůj vývoj a výrobu. 

Není však LEDka jako LEDka a s výběrem toho správného úsporného nebo LEDkového osvětlení bychom se měli poradit s odborníkem. Ledkové osvětlení by mělo být především úsporné (šetří až 90 % energie), má mít dlouhou životnost (až 50.000 hodin) a poskytovat komfort a bezúdržbovost po řadu let. Pokud tyto parametry u moderních LED svítidel požadujeme, budeme muset za kvalitu zaplatit. V tomto případě se šetřit nemusí vždy vyplatit. Na trhu je řada dovozců, kteří prodávají svítidla s nekvalitními zdroji a napáječi. Životnost a svítivost takových led svítidel je pak výrazně nižší a tím i úspora energií je výrazně horší.

Specialista na osvětlení KOJI Lights a www.rozsvitsi.cz vám jsou vždy připraveni poradit a pomoci při realizaci vašeho světelného projektu nebo při nákupu svítidel. Jejich prioritou je nabízet kompletní služby a kvalitní svítidla za přijatelnou cenu.

KOJI Lights – specialista na osvětlení a světelné návrhy

Odborníci na specializovaných prodejnách svítidel KOJI Lights vám nejen odborně poradí, ale především prakticky ukážou a předvedou jednotlivá svítidla. Můžete si svítidla prohlédnout přímo nainstalovaná v jednotlivých místnostech showroomu a vyzkoušet jejich funkčnost a svítivost. V KOJI Lights vám poradí, jaký typ LED osvětlení se kam hodí, jak bude svítit a jak dlouho vydrží. Můžete se nechat inspirovat a vybírat ledková svítidla moderní i klasická. Poradí vám s výběrem osvětlení do interiéru i do zahrady. Po konzultaci připraví světelný návrh včetně nejnižší cenové nabídky a v případě realizace svítidla dodají až domů zcela zdarma. Se světelnými poradci se můžete poradit 7 dní v týdnu.

Rozsvitsi.cz – specializovaný internetový obchod svítidel www.rozsvitsi.cz

Svítidla jsou dnes součástí každého interiéru a zároveň jsou jeho funkčním doplňkem. Plní designové nároky, nesmíme zapomínat na jejich funkčnost a jsou také určitou investicí. Každý prostor se svým způsobem odlišuje a je originální. Musíme tím pádem vybírat i různé osvětlení. Je jednodušší a i výhodnější nakupovat u specializovaného prodejce se širokým výběrem svítidel. V sortimentu by neměla chybět svítidla moderní, klasická, LED svítidla, úsporná a venkovní. Nabídka by měla obsahovat svítidla do kuchyně, pokoje, ložnice a také svítidla do chodby a nad schodiště. 
 
E-shop a internetový specialista na osvětlení Rozsvitsi.cz vám z pohodlí domova nabízí výběr z více jak 40.000 druhů svítidel včetně LED osvětlení. Světelní poradci vám on-line pomůžou se správným výběrem a využít můžete také akčních nabídek, zaváděcích cen na nová svítidla nebo výprodejů starých kolekcí. Na Rozsvitsi.cz vám jsou schopni připravit tu nejvýhodnější nabídku. 
12.06.2015 | PR
  • ROZSVIŤSI.CZ

    E-shop, světelné studio a světelní designéři, kteří jsou připraveni Vám navrhnout to pravé osvětlení pro Váš dům, byt, zahradu nebo provozovnu 7 dní v týdnu. K dispozici máme své vlastní moderní světelné studio a nabízíme více jak 20 000 druhů svítidel a dekorací do bytu. Pokud jste ve fázi, kdy stavíte, vybavujete nebo rekonstruujete – inspirujte se našimi realizacemi.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444