LCD Digitální zápisník, který nahradí tužku a papír

Pro psaní nemusíte nutně používat papír, pero nebo gumu. Digitální zápisník Sencor SXP 20 je alternativou k těmto tradičním psacím potřebám. Využít ho můžete jako poznámkový blok, kam si budete zapisovat úkoly, nákupní seznamy, upomínky. Jeho široké uplatnění oceníte jak doma, tak i v zaměstnání. Velmi vhodný je i pro děti jako praktická pomůcka pro studium nebo jen tak, na hraní.

Alternativa k tradičnímu papíru

Pro mnohé je legendární poznámkový blok během pracovního dne zásadní. Je to místo, kam si můžete zapsat poznámky, zaznamenat úkoly a plány, které chceme realizovat později. Ale přiznejte si, kdo z vás si dočasné poznámky uchovává? LCD digitální zápisník Sencor SXP 20 je navržen tak, aby se stal alternativou tradičního papíru. K zápisu poznámek a jako náhrada tužky slouží stylus, který je součástí balení. V případě, že budete chtít zaznamenaný text nebo obrázek změnit, stačí vám k tomu zmáčknout jedno tlačítko. Se zápisníkem nebudete zbytečně plýtvat papírem a bude tak chránit životní prostředí a zároveň šetřit váš rozpočet. 
 

Nejen pro dospělé, ale i pro děti

8, 5 palcový LCD displej je vysoce kvalitní a mimořádně odolný. Velmi nízká hmotnost zápisníku, pouhých 110 gramů, která je daná mimořádně štíhlou a lehkou konstrukcí, vám umožní vzít ho s sebou prakticky kamkoliv. Může vám tedy dělat společnost jak doma, tak v zaměstnání i při studiu. Zápisník využijete i v situaci, kdy potřebujete zabavit vaše dítě. Ať už si vaše dítě bude chtít kreslit nebo psát či počítat. Jelikož je displej citlivý tlak, může tak vytvářet široké spektrum tloušťky tahů nebo tučné či tenké písmo založené na tom, jak tvrdě bude tlačit na stylus – stejně jako při skutečném psaní perem či tužkou na papír.

Doporučená cena je 499 Kč. Další informace o výrobcích najdou zákazníci na stránkách http://www.sencor.cz/produkty.
07.12.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444