Kvalitní projektová dokumentace domu nepostrádá propracovaný systém vytápění

Nelehkým úkolem každého stavebníka je pořízení kvalitní a kompletní projektové dokumentace. Počty individuálních projektantů i projekčních kanceláří stále rostou, a tak hraje velmi důležitou roli, komu dáte důvěru.

Naši projektanti využívají při navrhování systémů vytápění a přípravy teplé vody do domů G SERVIS moderní technologie, kompaktní a inteligentně řízené systémy, které zajišťují automatický a téměř bezúdržbový provoz, vedoucí k požadovanému vysokému komfortu bydlení a potřebným energetickým úsporám. Součástí každé kvalitní projektové dokumentace je kompletní a propracovaný systém vytápění, neboť v každoročních výdajích na provoz domu jsou finanční  náklady na vytápění objektu a přípravu teplé vody pro domácnost vždy ty nejvyšší.

Rozhodujete se, jaké vytápění bude nejoptimálnějším a zároveň nejúspornějším? Z projektů rodinných domů společnosti G SERVIS si vybere každý, jelikož projektanti společnosti pamatují na možnosti připojení domu na zemní plyn nebo elektřinu. Všechny domy společnosti G SERVIS jsou projekčně uzpůsobeny i pro využití obnovitelných zdrojů energie, a to ve variantě tepelného čerpadla a solárního systému. Dle požadavku jednotlivých investorů je do všech domů možné navrhnout i nucené větrání s rekuperací tepla.

Investice do úsporného vytápění, jakým je podlahové vytápění v kombinaci s tepelným čerpadlem,  je sice vyšší, ale vynaložené finanční prostředky se investorům brzy vrátí díky nižším každoročním nákladům na vytápění a ohřev vody v domě.

Kombinace různých zdrojů vytápění uspokojí i nejnáročnější investory


Firma Regulus, jako exkluzivní partner společnosti G SERVIS, ve všech projektech kompletně vyřešila technické zařízení pro vytápění objektu a přípravu teplé vody pro domácnost. Můžete zvolit některý z klasických zdrojů energie, ale také technologie využívající obnovitelné zdroje. Do objektů jsou navrhovány kompaktní jednotky, které díky svým rozměrům zabírají v domě minimální prostor a zajišťují jak vytápění objektu, tak zároveň přípravu teplé vody pro domácnost. Kompaktní jednotky Regulus EcoEI je možné využít v kombinaci s tepelným čerpadlem vzduch-voda i země-voda. V setech Regulus Solartherm je integrován úsporný plynový kondenzační kotel nebo inteligentní elektrokotel, vždy ve výkonnostní řadě, odpovídající energetickým potřebám objektu. Všechny navrhované kompaktní jednotky je možné doplnit o solární systém. Vzhledem k současnému trendu výstavby nízkoenergetických a energeticky pasivních objektů je využití obnovitelných zdrojů jedinou správnou volbou pro dosažení požadovaných energetických, ekologických, a tedy i finančních úspor.

    

G SERVIS nezapomíná ani na systém vytápění v nízkoenergetických a pasivních domech


V projektech nízkoenergetických domů je navržena kombinace tepelného čerpadla, odpovídající výkonové řady, a vnitřní tepelné centrály Regulus EcoEISol v základní variantě již se solárním systémem.  Pro dosažení pasivního standardu je tato kombinace doplněna o systém nuceného větrání s rekuperací tepla, čímž je dosaženo minimalizace tepelných ztrát větráním objektu.

Projekt vytápění od G SERVISu slouží jako prováděcí dokumentace


Všechny části projektu G SERVIS jsou zpracovány v rozsahu, který splňuje podmínky pro stavební řízení, a zároveň díky své propracovanosti slouží jako prováděcí dokumentace. Tento fakt ocení nejen montážní firma, jejíž pracovníci dostávají do rukou dokumentaci včetně výpisu materiálu s objednacími kódy jednotlivých komponentů, ale především stavebník. Při dodržení projektové dokumentace má totiž jistotu, že jsou veškeré instalace řešeny ve vzájemném souladu a celý systém vytápění domu bude zcela funkční.

Kvalitně zpracovaný projekt vytápění je účinnou obranou proti vysokým platbám za elektřinu nebo plyn dnes i v budoucnu. Naším cílem je nabídnout nejefektivnější a nejúspornější způsob vytápění podle možností Vámi vybraného domu a dané lokality. Neváhejte a objednejte si kompletní projekt domu ještě dnes se stoprocentní jistotou, že Vám zároveň poslouží také jako prováděcí dokumentace.
07.08.2011

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444