Kvalitní domy na klíč nejsou samozřejmostí. Jak vybrat spolehlivou firmu?

Toužíte po vlastním bydlení, ale z nabídky domů na prodej se vám nic nelíbí? Nemusíte přistupovat na kompromisy. Stačí vybrat správnou firmu, která postaví dům na klíč a pomůže vám tak realizovat vaše sny?

Použití špičkových materiálů a technologií

Na kvalitní domy na klíč, které mají vydržet po dlouhou dobu, musí být použity kvalitní materiály a technologie. Švýcarské zděné domy na klíč jsou proto stavěny z nízkoenergetických cihel Porotherm, které mají výjimečné vlastnosti a významně snižují energetickou náročnost celé budovy. Stejně tak je důležité klást důraz i na střešní krytinu. Pravé pálené tašky Tondach jsou zárukou maximální kvality dlouhé životnosti. Samozřejmostí by měla být propracovaná konstrukce a vhodně provedená účinná izolace, která sníží spotřebu energií nutných pro vytápění. 
 

Dohled zkušených odborníků

Pro úspěšné dokončení projektu je nutné, aby na celý postup dohlížel zkušený odborník. A kdo jiný by mohl být lepší než stavbyvedoucí, který má více než 35 let zkušeností, podílel se na stavbě pětihvězdičkového hotelu nebo řídil stavbu 80 rodinných domů najednou? Jedině pod rukama skutečných mistrů mohou vznikat mistrovská díla, a proto je dobré nesvěřovat svůj plán na stavbu domu na klíč jen tak někomu. 
 

Nedejte pouze na slova, ale chtějte kvalitu s certifikátem

Některé firmy se mohou vychválit až do nebes. Tím to ale končí. Pokud uvažujete o stavbě domu na klíč, vyhledejte si takovou firmu, která může nabízenou kvalitu podložit certifikátem. Švýcarské, kanadské nebo britské certifikáty udělené za nízkou energetickou náročnost, výborné vedení projektu, bezpečnost při práci nebo použití moderních technologií, jsou jasnou známkou, že se jedná o kvalitní práci, na kterou se budete moci spolehnout. 
 

Bezproblémové financování

Vyznat se v hypotékách je velmi obtížné a hledání té nejlepší zabere mnoho času. Zkušený bankéř vám však může navrhnout hypotéku s výší splátek v hodnotě průměrného měsíčního nájmu. A to už je něco, co se skutečně vyplatí. Za několik měsíců splácení hypotéky se dům stane vaším majetkem a na rozdíl od bydlení v pronájmu si s ním budete moci dělat cokoliv budete chtít. Ceny hypoték jsou momentálně poměrně výhodné, takže se jedná o vhodnou chvíli pro zahájení projektu na výstavbu vlastního domu na klíč. Je také dobré si uvědomit, že v závislosti na zvyšující se poptávce se zvyšují také ceny za kvalitní pozemky, ty navíc velmi rychle ubývají. 
 

Záruka na hotový dům na klíč

Nejde pouze o to, aby rodinné domy na klíč byly kvalitní. Firma musí být ochotna poskytnout i dlouhou záruku a dát tak jasně najevo, že se nebojí podpořit slibovanou kvalitu. Právě proto je na střešní krytinu dávána záruka až 33 let, na opěrný systém a konstrukci domu deset let a pojistná záruka na celý dům trvá po dobu tří let. 

Vyberte si skutečné profesionály a nepromeškejte slevu 

Nově je tu sleva až 200 000 Kč na luxusní koupelnu Richter and Frenzl, podlahové topení do koupelny nebo jinou luxusní podlahu. Jděte vstříc svému snu a přijďte do kanceláře v Praze v obchodním centru Ocelářská v blízkosti O2 Arény nebo do Hradce Králové na Ulrichovo náměstí zkonzultoval plán o vysněném domu na klíč. Dobré pozemky stále rychleji ubývají a ceny hypoték již pravděpodobně výhodnější nebudou, tak na nic nečekejte a nechte si postavit svůj vlastní dům na klíč
15.03.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444