Kvalitní dlažba s industriálními a městskými motivy

S rozšiřující se technizací měst a vesnic se tento trend šíří i do interiérů – do bytů, domů, kanceláří, restaurací apod. Stále více zákazníků vyhledává obklady a dlažbu, která by se hodila do tohoto industriálního prostředí. Nejen barvou, ale i námětem, formátem a funkčností. Dlažba musí splňovat více požadavků – kvalitativní, estetické a hygienické. Firma M.B.KERAMIKA nabízí řadu podlahových sérií, které tyto stále se zvyšující nároky splňují.

Dlaždice s motivem silnice či skotskou sukní

Série Core Dust se nechává přímo inspirovat Velkou Británií – barva dlaždice s názvem London Fog mluví za vše. Dlažba se vzhledem cementové stěrky v barvách betonu je velmi moderní. Navíc se jedná o velmi kvalitní dlaždice, které můžete použít i v exteriéru. Je to především díky těmto vlastnostem:

  • Mrazuvzdornost
  • Celoprobarvený slinutý nenasákavý materiál
Dekory k jednotlivým barvám jsou velmi povedené a vtipné:

  • Skotský kilt – milujete Skotsko? Tak to si zamilujete i tyto stylové vzory čtverců na dlaždicích.
  • Přechod pro chodce – a můžete si vykračovat jako Beatles každý den.
  • Otisk pneumatik na silnici – dekor Truck je opravdu originální a působí velmi dekorativně i přes svůj technický název. Že jde o otisky kol automobilu, byste ani nehádali.
Core dust

Dlažby inspirované městem

Postavte si doma New York. Právě tímto městem je inspirovaná dlažbová kolekce Citysound. Na dekoru opravdu velkých rozměrů 300/300 cm jsou 3 typické dominanty tohoto města:

  • Mrakodrapy
  • Socha Svobody
  • Brooklyn Bridge
Dekor plný energie a kreativity obsáhne celé město. Předností této dlažby je, že je vyrobena s přispěním patentované technologie Microban. Jedná se o speciální antibakteriální systém na bázi stříbra a aditiv. Ty se do produktu přidávají ještě před posledním vypálením dlažby. Ionty stříbra zabráni množení a šíření bakterií – dlažba je hygieničtější. Na ochranu této dlažby nepotřebujete žádné speciální impregnace ani čisticí prostředky.

Dlažba je doživotně chráněna a ošetřena. Využití najde nejen v rodinách s dětmi, ale např. v nemocnicích, fitness centrech, lázních, wellness, kuchyních nebo zdravotnických zařízeních.
Citysound
Pojďme se podívat do dalšího amerického města. Představujeme vám Minimalistickou sérii Detroit – základové dlaždice zemitých barev jsou doplněny o dekory s motivem obtisknutých textilií. Pro tuto sérii je typické široké spektrum nabízených formátů:

  • 35,7x75 cm 
  • 75x75 cm
  • Šestihrany malé i velké
  • Mozaika z tenkých pásků
To vše povyšuje tuto sérii nad ostatní. Kombinujte a tvořte podle své fantazie.
Detroit 
Všechny tyto urbanistické série v sobě spojují různé kultury, materiály, barvy. Jsou směsicí všeho, stejně jako velkoměsto. Jsou velmi variabilní a přizpůsobí se každému prostoru, stylu i barvě. Univerzálnost a originalita zároveň jsou hlavní devizy těchto dlaždic.

Na prodejnách M.B.KERAMIKy vám rádi poradí a doporučí dlažby různých stylů, typů, rozměrů a barev. Pokud si chcete prohlédnout další sortiment koupelnových studií, klikněte na on-line katalog.
19.11.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444