Kvalitní české matrace na míru

Matrace je základem pro příjemný spánek. Její kvalita může ovlivnit naše spaní velmi výrazně – ať v pozitivním nebo negativním smyslu. Proto výběru matrace věnujte dostatečný čas a péči.

Jsou vám sympatické české výrobky? Přinášíme 5 tipů na kvalitní matrace od české firmy JMP Studio zdravého spaní, která matrace vyrábí od roku 1994. Velký důraz je dáván na vysokou kvalitu všech používaných materiálů – jen tak matrace mohou dobře plnit svoji funkci a mají dlouhou životnost. Prodejny JMP Studio zdravého spaní najdete v Praze, Brně a ve Valašském Meziříčí. 
 

1. Dokonalá matrace - pružný rošt VALTY® s matrací

Pružný rošt s matrací VALTY® je individuálně nastavitelné lůžko podle váhy spáče. VALTY® zajistí anatomicky správnou podpěru těla a díky svojí konstrukci i výtečnou hygienu a snadnou údržbu lůžka. Tvrdost roštu lze přizpůsobit váze a lze ji v průběhu užívání i změnit, což je unikátní výhoda tohoto lehacího systému. VALTY® vyhoví jak vyznavačům tužšího spaní, tak i těm, kteří vyznávají měkčí matraci.
 
 

2. Maximální pohodlí – VALERIA s paměťovou pěnou

Moderním materiálem pro výrobu matrací je tzv. paměťová pěna. Tento materiál reaguje na zatížení a teplotu a přesně se přizpůsobí tvaru těla. Poddajný povrch matrace šetří klouby a napomáhá správnému oběhu krve během spánku. Matrace Valeria má na povrchu dvě vrstvy značkové líné pěny Celsio®. Matrace se vyrábí ve třech tvrdostech a nabízí velmi pohodlný spánek.
 
 

3. Každému na míru – komfortní matrace SOFIA COMFORT ze studené pěny

Matrace z kvalitní studené pěny také patří k tomu nejlepšímu, co lze na trhu matrací najít. Značková studená pěna CELTEX® se vyznačuje výtečnou elasticitou i prodyšností. Matrace Sofia Comfort má vrstvenou, tzv. sendvičovou konstrukci a se nabízí v několika tvrdostech. Zónová konstrukce zohledňuje i výšku postavy spáče. V oblasti ramen, pánve a pat je lehací plocha o něco měkčí, v oblasti bederní páteře naopak zpevněná. Paměťová pěna po celé ploše matrace dodá příjemné pohodlí při ležení. Horní vrstva paměťové pěny není lepená – lze ji tak v případě potřeby např. vyvětrat nebo vyměnit.
 
 

4. Královské poležení – vysoká matrace STEFANIA

Hledáte vysokou matraci s vysokým komfortem? Matrace Stefania má unikátní dvojitou pružinovou konstrukci. Obě pružící vrstvy jsou od sebe odděleny kvalitní PUR pěnou, která zajistí, že taštičky a minitaštičky pracují nezávisle na sobě. Matraci lze používat z obou stran. Důležitou součástí lehacího systému je topper – horní tenká matrace, která zajistí potřebný komfort a pohodlí. Můžete vybírat z několika typů topperů.
 
 

5. Matrace pro děti a alergiky – NICOLA a ANDREA

Hygiena matrace je velmi důležitá. Materiál CELLPUR® je studená pěna s obsahem přírodní celulózy, která na sebe váže vlhkost, rychle ji odpaří a zajistí tak příjemné a suché klima matrace. Matrace jsou vhodné především pro alergiky na domácí prach, pro děti a všude tam, kde jsou zvýšené nároky na hygienu lůžka. V nabídce JMP najdete jak „protiroztočovou“ matraci pro děti – Nicola, tak i pro dospělé – Andrea.
 
 

Na co nezapomenout při výběru matrace

Při výběru matrace je důležité, pro koho je matrace určená – zda např. pro dítě, zdravého dospělého nebo seniora. Tvrdost a konstrukce matrace zásadně ovlivňují kvalitu ležení a spánku. Volba tvrdosti matrace je do určité míry individuální záležitost. Nicméně pro nižší váhové kategorie se doporučuje spíše měkčí varianta, pro vyšší váhové kategorie naopak spíše tvrdší typ matrace. Svoji roli při výběru matrace hrají také výška, váha, věk, zdravotní stav a v neposlední řadě i osobní preference. A právě protože jsme každý jiný, musíme vždy vybírat podle toho, co vyhovuje právě nám. 

Rozměr matrace musíme zohlednit při každém nákupu. JMP vyrábí matrace pro jednolůžka i manželské postele, a to nejen v obvyklých rozměrech 90x200, 160x200 nebo 180x200 cm, ale také třeba 120x200 nebo 140x200. Nebo si můžete objednat rozměr matrace přímo na míru.

Více na www.loznice.cz.
10.10.2018 | PR
  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444