Kuchyňský dřez s minimální údržbou

Schock nadchne i vás

Pořizujete nebo renovujete kuchyň? Chcete nový elegantní a praktický dřez, který se nemusí stále leštit a čistit ? Jaký vybrat? Nemusíte hledat dlouho - jistá volba jsou špičkové granitové dřezy.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Světová novinka renomovaného prvovýrobce a vývojáře granitových dřezů německé firmy Schock nanogranit CRISTADUR je díky nanotechnologii a patentovanému složení nejlepší materiál v oblasti granitových dřezů na trhu a o desítky procent předstihuje ostatní granity v snadnosti údržby i hygieně. Dřezy této značky zůstávají i při minimální údržbě stále jako nové, bez zaschlých kapek vody, fleků nebo škrábanců.

 

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Pokud si pořídíte dřez Shock Cristadur získáváte výrobek, který je:

 

Antibakteriální

- díky stříbru obsaženému v celé ploše a tloušťce dřezu. Stříbro ničí bakterie již v zárodku a zabraňuje jejich množení.

 

Nejsnadněji čistitelný

- díky extrémně hladkému a hebkému povrchu dosaženému speciální technologií na něm neulpívají zaschlé kapky, což ocení každý, kdo nechce dřez neustále drhnout.

 

Vysoce odolný

- se základním materiálem, kterým je superjemný křemen, je tento dřez mimořádně odolný proti poškrábání, pevný a nárazuvzdorný.

 

Ověřená německá kvalita
- firma Schock je prvovýrobcem granitových materiálů a největší inovátor v této oblasti – díky zkušenostem je Schock neustále o krok napřed před ostatnímu, dřezy se vyrábí zásadně v Německu a prochází několika stupni náročné kontroly kvality. Cristadur – materiál s obsahem stříbra je na trhu pouze od firmy Schock.

 

Tvary, trendová a barevná provedení a celá filozofie vývoje dřezů a doplňků
Výrobce zohledňuje především praktičnost užití, snadnost údržby s LGA atesty i pro styk s potravinami. Schock spolupracuje s předními evropskými designéry a technology. Díky profesionálnímu týmu a vlastnímu vědeckému vývoji může tato značka každý rok představit novinky a inovace, které nikdo jiný na trhu nemá.

 

 

Důraz na spokojenost zákazníka
Výrobce i dovozce dbají na osobní přístup k zákazníkovi, péči, poradenství a servis. Ať už před koupí, technickou informací, doporučením aktuálně výhodných modelů a cen, nebo kdykoli budete potřebovat, dostanete rychlou a kvalifikovanou pomoc přímo od českého zastoupení Schock, které úspěšně působí na českém trhu přes 10 let a je spolehlivým partnerem všech renomovaných výrobců těch nejkvalitnějších kuchyní. Spokojenost zákazníka je cílem a základem dobrého jména špičkových dřezů Schock.

Přesvědčte se sami na www. schock.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444