Kuchyňské desky z materiálu HI-MACS

Novým materiálem využívaným k výrobě kuchyňských desek společnosti Koryna se stal HI-MACS. Masivní a homogenní materiál HI-MACS, který vyvinula švýcarská firma LG, je vyrobený na bázi bauxitu a polymethylmetakrylátu. Jako jediný materiál tohoto typu je řízeně tepelně upravovaný.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Materiál HI-MACS je dobře tvárný, proto s ním rádi pracují architekti ve svých projektech. Používá se nejen při produkci kuchyní, ale uplatnění nachází i v nemocnicích, laboratořích a dalších provozech. A to jako desky na toaletní stolky, obklady stěn, pracovní a kancelářské stoly v hotelích, bankách a restauracích na komerční interiéry. Desky HI-MACS jsou dodávány ve třech tloušťkách (6, 9 a 12 mm) a 54 odstínech. Kromě desek se dodávají i různé druhy tvarovek, umyvadla a dřezy. Materiál HI-MACS je odolný vůči skvrnám a chemikáliím a díky své neporézní struktuře a bezesparé technologii spojování je vysoce hygienický.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Výhradním zpracovatelem materiálu HI-MACS v České republice se stala společnost Koryna. Na brněnském veletrhu MOBITEX společnost představila první čtyři kuchyně z tohoto nového materiálu a v dohledné době se chystá používání materiálu HI-MACS rozšířit. Díky příznivé ceně materiálu HI-MACS se tak brzy budou moci snížit i ceny kuchyní Koryna.
23.04.2003 | Věra Růžičková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444