Kuchyňská deska z keramiky: top design, skvělé vlastnosti a snadná údržba

Přemýšlíte o tom, jaký materiál zvolit pro vaši kuchyňskou desku? Zaměřte svou pozornost na keramiku! Moderní technologie výroby dnes totiž již umí keramickým materiálům propůjčit zcela mimořádné vlastnosti, které z nich dělají ideální volbu nejen pro podlahy či koupelny, ale i kuchyně či dokonce exteriéry.

Kromě vysoké pevnosti a odolnosti vůči žáru, chemickým vlivům či mechanickému poškození jsou keramické desky nenasákavé, mrazuvzdorné a mají hygienický antibakteriální povrch s vysokou odolností proti poškrábání pro přípravu pokrmů. Nespornou výhodou v případě využití materiálu jako kuchyňské desky je i minimální množství spár, což usnadňuje údržbu.

Keramickou kuchyňskou desku lze použít jak na klasickou linku, tak na kuchyňský ostrůvek, zvláště pokud zde budeme vařit. Právě okolí plynového sporáku či varné desky je pro každý materiál tou správnou zatěžkávací zkouškou. Díky mimořádně vysoké tepelné odolnosti nehrozí nebezpečí poškození povrchu při odložení horkého nádobí při vaření a ani po delší době užívání nedochází k nežádoucímu zabarvení glazury vlivem plamene sporáku. A navíc při případném vykypění hrnce je úklid snadný a rychlý.


Společnost Los Kachlos nabízí keramické kuchyňské desky v několika sériích a barevných provedeních. Vybírat lze z moderních textur, například lesklé extrémně bílé, až po věrohodné imitace přírodních materiálů či mramoru. Ať už jde o sérii Calacata nebo Coverlam TOP, mohou se desky chlubit velkými rozměry 1620 x 3240 mm a 1000 x 3000 mm, redukovanou tloušťkou 12 mm resp. 10,5 mm a estetickými vlastnostmi, které překračují vlastnosti běžného keramického materiálu. Ceny se pohybují od 4000,- Kč bez DPH za 1 m2.

18.02.2019 | PR
  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444