Kuchyně v country stylu, podle nejvyšší francouzské elegance či moderní kuchyně 3v1

Různorodé a extra výrazné novinky! Takové nyní rozhodně najdete u českého výrobce, firmy HANÁK NÁBYTEK. Tento tradiční výrobce interiérového nábytku se pochlubil nebývale výrazným mixem nových modelů a dezénů, kterými se úspěšně odlišuje od své konkurence.

Konkurenční kuchyňská studia stále sází na mainstream v podobě víceméně bílých moderních kuchyní, sem tam oživených dýhou a zapomínají přicházet s opravdovými inovacemi, vlastní invencí a předpovědí toho, co bude v brzkých letech „in“, až ustoupí masová obliba světlých lakovaných kuchyní. Možná právě nedostatek svěžích nových nápadů způsobuje, že nemají zákazníci z čeho vybírat – netuší nové možnosti, nemají se čím nadchnout.
 
To ale neplatí pro HANÁKa! Jeho nové kuchyně jsou doslova vhozenou rukavicí do ringu, protože tolik barev, odvážné pestrosti a novátorských detailů, zkrátka tolik novoty najednou hned tak neuvidíte. Prohlédněte si fotogalerii a posuďte sami.

Kuchyně ELITE

Jako první představujeme moderní kuchyni ELITE, která je přímo revoluční v tom, že kombinuje ne dva, ale tři dezény! A výsledek je úžasný. Dva hnědé tóny laku a lamino v ořechu vás nemůžou nenadchnout. Ostatní výrobci běžně kombinují dva dekory, ale kombinace tří dekorů je nevšední a v případě HANÁKa krásně vyladěná. Inovací je i nikový obklad. Tenké nenápadné niky v nepravidelných liniích přidávají kuchyni na zajímavosti. Věřte, sebelepší fotka (a to je skvělá) nenahradí ten pocit, když v této kuchyni stojíte. Prostě jí propadnete.

Kuchyně NICE/PORTO

Modernu střídáme klasikou, ale ne ledajakou! Klasické a rustikální kuchyně se zpravidla volí v jedné jediné barvě. Kombinaci barev najdete u moderních kuchyní běžně, ale v klasice se dosud nenosila – to už je také minulostí. Prohlédněte si kuchyň NICE/PORTO. Dva tóny barev a nový uhlazený model. Z této kombinace vzešla vysoce sofistikovaná, chce se říct přímo úchvatná, kuchyně! Leckterý Francouz by záviděl. Krása modelu NICE je v jeho jednoduchém rámečku a střídmě doplněný o hladký model PORTO je prostě fascinující. Tento dvoubarevný klasický model se na výsost povedl. A může být váš!

Kuchyně COUNTRY

A do třetice, abychom dostáli slíbené pestrosti, je náš tip na kuchyni COUNTRY. Název modelu je trefný, protože to, co uvidíte na fotografiích, je skoro westernová záležitost! Pohodová klasika s dominantou dřeviny dubu zlatého zaujme nejednoho milovníka venkova a country stylu. Přitom kuchyň nezapře i pár lehce moderních prvků, které jí ve finále vetkly opravdu originální tvář. Nemluvě o ladícím stole a lavicích na míru. Je to jeden z nejvýraznějších modelů letošní sezóny u HANÁKa a s velkou pravděpodobností vynikne v šedi anoncovaných kuchyní ostatních prodejců.

Ve výčtu bychom mohli pokračovat. I další modely zaujaly inovacemi, ať už v materiálech nebo v prvkových změnách či netradičních kombinacích.

Síla značky HANÁK je v kvalitě materiálu a zpracování, to je známá věc. Nesporně k ní ale patří i ony vlastní inovace, se kterými každý rok přichází. A ty letošní jsou opravdu výrazné. Novinky jsou propagovány jak na webu výrobce, tak na jeho facebooku, kde to opravdu žije.

Firma pravidelně sdílí s řadou fanoušků například fotogalerie realizovaných zakázek u zákazníků. Žádný jiný výrobce v tuzemsku v současnosti nepředkládá tolik realizací jako právě značka HANÁK. Silná značka a silný příběh 25 let novodobé historie, to je nábytek HANÁK.

A ještě jedna příjemná záležitost – jako každý rok přichází HANÁK s vánoční bonusovou akcí Počkat se vyplatí, podmínky sledujte na webu výrobce.
13.11.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444