Kuchyně pro milovníky minimalistického designu

Perfektní provedení, praktická a bezchybná funkce, výjimečný design, který odpovídá modernímu životnímu stylu a zároveň umožňuje vždy jedinečné konkrétní řešení - takové jsou produktové řady NEXT 125 a NEXT LINE německého výrobce kuchyní Schüller, které nově prezentuje kuchyňské studio NEXT TRADE STORE v Olomouci.

Společnost KAREL KOVÁČ CENTRUM s.r.o. nově otevřela zrekonstruované kuchyňské studio NEXT TRADE STORE, které je vytvořeno v nekompromisním designovém stylu produktů kuchyňské řady  NEXT 125 a NEXT LINE. Koncept Next trade store je jedinečný svým zaměřením a prezentuje maximum toho, co tato luxusní linie německého výrobce Schüller nabízí náročným klientům.

Kuchyně řady NEXT 125 nabízejí unikátní ergonomické modulové řešení kuchyňské linky s ohledem na vzrůst uživatele, jemuž nabízí možnost individuálního řešení v rastrovém systému 125 mm. Pro důsledně jednoduché, čisté linie těchto kuchyní si zákazník může zvolit provedení ze široké škály materiálů, barev, laků či dýh, výplní, desek a madel a dalších prvků.

Krása a elegance minimalistických linií luxusních kuchyní NEXT LINE spočívá v čistotě a vyhraněnosti stylu zbavenému jakýchkoli nadbytečných efektů. Důraz na funkčnost najdete jak v systémech vnitřního uspořádání tak např. ve velkorysém řešení úložných prostor či pracovní plochy, která má u modulů s hloubkou 660 mm hloubku 700 mm. Design kuchyní řady NEXT LINE počítá s uplatněním v moderních bytech, které spojují kuchyň s obývacím prostorem.

V České republice je NEXT TRADE STORE v Olomouci teprve druhým prodejním místem, kde se s těmito výjimečnými produkty můžete seznámit.  Spojení nejnovějších designových řad německého výrobce a dlouholetých zkušeností firmy, která se mj. specializuje na luxusní kuchyně na míru, dává možnosti vzniku mnoha nových a neotřelých řešení s rafinovanými technickými detaily, jaké často nenajdete, za ceny, které rozhodně nejsou vyšší než komfort, luxus a kvalita, které získáte.
 

24.06.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444