Kuchyně na zkoušku - poznejte svou budoucí kuchyň i bez věštění

Nová kuchyně by měla být nejen krásná, ale i praktická. Aby všechno vybavení mělo své místo a bylo dobře dostupné, je třeba její dispozice dobře naplánovat. Jen tak vám práce v ní půjde jako po másle. Služba "Kuchyně na zkoušku" společnosti BLUM vám umožní sestavit si kuchyň na míru a rovnou si ji vyzkoušet.

Hledáte inspiraci na internetu či v kuchyňských studiích? Nebo už máte jasnou představu, jak by vaše nová kuchyň měla vypadat? Vzhledem k tomu, že pro většinu lidí je pořízení nové kuchyně poměrně velkou investicí, představuje služba "Kuchyně na zkoušku" ideální příležitost si kuchyň osahat a otestovat v provozu ještě před její výrobou. Vyhnete se tak chybám, které by se v budoucnu odstraňovaly jenom velmi těžko.

Vaše představy se totiž mohou značně lišit od reality a nic tak nepomůže uspořádat a ujasnit si koncept nové kuchyně, jako reálná kuchyňská linka či kout v životní velikosti. Můžete se zde projít, otestovat otevírání a rozmístění skříněk, výsuvy šuplíků, potravinové a rohové skříně, umístění dřezu a spoustu dalších věcí, které nelze ověřit jinak než praxí. V tom lepším případě zjistíte, že vše máte naplánované prakticky a účelně, v opačném případě můžete umístění jednotlivých prvků upravit tak, aby nová kuchyň splnila všechna vaše očekávání.

Princip zkušební kuchyně je přitom velice jednoduchý a efektivní. Stačí navštívit nový showroom firmy BLUM a vzít si s sebou vaše návrhy. Odborný poradce vám dá tipy a doporučení pro zlepšení ergonomie, abyste se v kuchyni příliš nenaběhali nebo se nemuseli ohýbat do skříněk. Konečné slovo je ale jenom na vás.

Všechny kuchyňské skříňky jsou plně funkční a najdete v nich vše jako ze života - nádobí, hrnce, příbory i potraviny. Díky tomu, že jsou skříňky na kolečkách, je lze velmi snadno přemisťovat podle požadavků. Během chvíle je tak postavena kuchyň přesně podle vašeho konceptu a můžete začít s testováním. Nevyhovuje umístění skříňky s šuplíky? Je pracovní deska příliš malá? Velice rychle je vytvořena nová varianta a vy hned vidíte výsledek. Vše můžete zkoušet tak dlouho, dokud nebudete spokojeni. Přímo před vámi tak roste nový kus vašeho domova, který se vám dokonale přizpůsobí.
 
 
I takhle může vznikat kuchyň. A i vy máte šanci si ji nezávazně a zcela zdarma postavit na zkoušku. Objednejte si termín v showroomu BLUM pomocí rezervačního formuláře ZDE.

Více informací na www.blum.com.
06.03.2019 | PR
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444