Kuchyně na zkoušku online

Na podvozcích s kolečky mají připravenou spoustu skříněk, které obvykle nechybí v žádné kuchyni.

Na podvozcích s kolečky mají připravenou spoustu skříněk, které obvykle nechybí v žádné kuchyni.

Značkové kování s doživotní zárukou. Tak zná většina lidí Blum. Vedle běžného prodeje obchodním partnerům a technického poradenství výrobcům však nabízí také služby pro uživatele nábytku. Může se jednat jen o inspiraci, kterou mnoho lidí hledá, nebo se často řeší vnitřní vybavení zásuvek, zejména v kuchyni. Případně jde dokonce o tzv. „Kuchyň na zkoušku“.

Kuchyň představuje velkou investici. Až 60 % uživatelů by na nové kuchyni udělalo něco jinak. Z návrhu na papíru je totiž těžké si představit, jak bude kuchyně fungovat při používání. Chyba v uspořádání vás může trápit třeba i 20 let.

Vše v kuchyni musí perfektně fungovat a být správně uspořádané. A s tím vám v Blum pomohou. Vaší budoucí kuchyni postaví v životní velikosti bezplatně a na zkoušku. 

Ukážou vám, jak kuchyni správně uspořádat a vybavit.

K tomu, aby mohli tyto služby nabízet slouží běžně showroom. Podívejte se na video, jak to funguje: 


Nouzová situace službu firmy Blum přibrzdila a vzhledem k nařízení vlády byla i tato firma nucena na několik týdnů zavřít a přerušit tak poskytování služeb naživo. Ale ani to neznamená kapitulaci. Lidé sice nemohou přijít k nim, ale na showroomu stojí připravené modely. Služba „Kuchyně na zkoušku“ je nyní dostupná online.



Funguje to v podstatě stejně, jako kdybyste se do studia chtěli vypravit osobně. V prvé řadě si zarezervujte termín v rezervačním systému. Pokud je termín potvrzen, budou vás kontaktovat a domluvíte, jak postupovat dále.

Dále bude potřeba, abyste uvedli vaše potřeby, přání, nějaký návrh, pokud už ho máte, nebo alespoň náčrtek půdorysu kuchyně s vyznačením rozvodů, oken a případných překážek. 
 
V rezervovaném termínu vám zatelefonují a následně pošlou odkaz, pomocí kterého se s vámi spojí přes internet. To předpokládá, že máte zařízení, přes které je toto spojení možné uskutečnit, u kterého jste v daném termínu přítomni a samozřejmě je nutností i dostatečně rychlé připojení k internetu.

Přes videohovor vám bude nasdílena stavba vaší budoucí kuchyně. Přitom budete mít možnost se průběžně ptát na vše, co vás zajímá. Ve společnosti Blum se již nyní těší na vaši online návštěvu.

Zdroj: PR článek firmy BLUM, s.r.o.
www.showroom-blum.cz
10.11.2020 | PR
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444