Krbová kamna s teplovodním výměníkem Prity

Pokud hledáte úsporný a ekologický zdroj vytápění, jsou to právě krby a krbová kamna s teplovodním výměníkem, co stojí za vaši pozornost. Velmi dobře poslouží jako hlavní zdroj vytápění, který je také velmi ekonomický.

Krbová kamna s teplovodním výměníkem slouží jako hlavní zdroj tepla. Jedná se o klasická krbová kamna, u kterých je přidána nádoba na ohřev vody – výměník. Tato krbová kamna Prity jsou vhodná k napojení na radiátory nebo podlahové topení. Teplovodní výměník předává do topných těles kolem 45-75 % z celkového výkonu krbových kamen. Krbová kamna s teplovodním výměníkem jsou určena k napojení do teplovodního systému, což jsou radiátory, bojler, akumulační nádrž atd. Velkou výhodou krbových kamen s teplovodním výměníkem je snížení výkonu do prostoru a předání výkonu do vody.
Krbová kamna s teplovodním výměníkem Prity slouží jako velmi výhodný zdroj vytápění v každé domácnosti. Zaujmou především svou ekonomickou, estetickou a ekologickou investicí, která je také spojená s vynikající kvalitou, výkonem a velmi moderním designem. Jejich životnost je vysoká.

Krbová kamna s teplovodním výměníkem musí být ovšem zabezpečena proti výpadku elektřiny, a to například záložním zdrojem nebo vychlazovací smyčkou. Pokud by toto opatření nebylo provedeno, mohlo by dojít k přehřívání nebo varu vody v teplovodním výměníku. Tato voda nesmí být ani chladná, protože by došlo k nízkoteplotní korozi, usazení sazí a také ke snížení výkonnosti krbových kamen.
Vyberte si krbová kamna s teplovodním výměníkem podle velikosti vytápěného prostoru a zaměřte se na jejich výkon, abyste ušetřili za energie. Krbová kamna s teplovodním výměníkem nahradí kotle na uhlí, dřevo, zemní plyn či elektřinu. Mají vynikající poměr mezi výkonem a cenou, proto také patří k těm neprodávanějším na trhu.

Jako typ paliva je možné využívat jak dřevo, dřevěné i uhelné brikety. Krbová kamna s výměníkem Prity ušetří velké náklady na vytápění
 
Pokud hledáte kvalitní krbová kamna za dostupnou cenu, potom neváhejte navštívit internetový obchod s krbovými kamny http://www.nejlevnejsi-kamna.cz/.
27.10.2015 | PR
  • NEJLEVNĚJŠÍ KAMNA

    Internetový obchod nejlevnejsi-kamna.cz nabízí širokou nabídku kvalitních krbových kamen Prity, Kratki a Thalia za velice příznivé ceny. Další kategorií je řada produktů pro kempování, grily, vařiče, kuchyňské vybavení a mnoho dalších.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444