Krbová kamna s revolučním spalováním ECOplus

Náklady na vytápění tvoří podstatnou část rodinného rozpočtu. Pokud se právě proběhlá zima podepsala na vaší peněžence více, než jste předpokládali, a uvažujete o pořízení úspornějšího otopného tělesa, jsou kamna Hark řešením právě pro vás.

Systém ECOplus

ECOplus je patentovaný systém spalování firmy Hark. Jedná se o vzájemně sladěnou celkovou koncepci, jejíž použití vytváří moderní, mimořádně efektivní topidlo budoucnosti. Jejími znaky jsou:

  • atypická geometrie ohniště
  • speciální vedení vzduchu pro spalování (terciární přívod vzduchu)
  • atypická vnitřní vyzdívka z bílé keramiky odpuzující saze
  • speciální vedení spalin
  • bezúdržbová filtrace spalin (keramický filtr)


Díky keramickým filtrům jsou krbová kamna HARK zcela bez jemného prachu uvnitř topidla a ke svému provozu nepotřebují žádný další zdroj energie (např. elektrický proud). Deskové filtry z porézní keramiky jsou v kamnech usazeny tak, že dodávají do místnosti značnou tepelnou energii. Filtry jsou zcela bezúdržbové a tím odpadá nutnost jejich pravidelného číštění.  


Dalším znakem tohoto systému je litinové topeniště se zvláštním formováním a vnitřním obložením ohniště z vysoce pevné, bílé a velmi hladké speciální keramiky, které je rovněž provedeno ve zvláštní geometrii. Vše doplňuje sofistikovaný přívod vzduchu pro následné spalování. Tím je zaručen optimální odvod spalin, prodlužuje se doba působení spalin v prostoru ohniště a do komína se dostanou pouze spaliny očištěné od emisí.

Nejnižší spotřeba paliva

Krbová kamna se systémem ECOplus vám ve srovnání s běžnými krbovými kamny se sekundářním spalováním ušetří až 40% paliva! A to při stejném výkonu. Jejich účinnost je totiž díky použitým komponentům až 89%.


Více informací najdete na www.krby-fortell.cz.
05.04.2018

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444