Krbová kamna Prity: příjemné teplo za málo peněz

Každou zimu utratíme spoustu peněz za vytápění. Pokud už nechcete platit za neustále se zvyšující energie, ale zároveň si přejete mít ve vašem domově příjemné teplo, pořiďte si krbová kamna Prity, která nabízejí skvělý poměr mezi výkonem a cenou.

Značka Prity garantuje kvalitu

Krbová kamna od značky Prity jsou velmi oblíbená uživateli po celé Evropě. Je to dáno zejména vysokou kvalitou a životností těchto krbových kamen. Pro chalupu i rodinný patrový dům představují optimální řešení jak získat dokonalé teplo za málo peněz.

Krbová kamna Prity – dokonalé spojení krbu a kachlových kamen

Krbová kamna Prity v sobě spojují vlastnosti krbu a kachlových kamen. Jsou velice snadná na instalaci a není kvůli nim potřeba složitě shánět stavební povolení. Skleněná dvířka krbových kamen zvyšují jejich bezpečnost. Jednoduchý, ale za to velice vkusný design perfektně splyne s každým interiérem. V krbových kamnech Prity můžete topit dřevem nebo dřevěnými briketami, což je ekologické i ekonomické zároveň. Dřevo je totiž stále nejlevnějším topným palivem a v porovnání s ostatními energiemi je rozdíl v cenách skutečně výrazný. Ušetřit takto můžete na nákladech za vytápění až několik tisíc! Zajisté vás nadchne také nízká pořizovací cena krbových kamen Prity.

Teplo v celém domě díky teplovodnímu výměníku 

Pokud si navíc pořídíte krbová kamna Prity s výměníkem, můžete vytápět nejen místnost, ve které jsou kamna umístěná, ale také všechny ostatní místnosti ve vašem domě. V teplovodním výměníku se totiž během topení ohřívá také voda v radiátorech. Krbová kamna s teplovodním výměníkem tedy stačí velice jednoduše připojit na stávající soustavu radiátorů a budete mít teplo po celém domě.

Krbová kamna Prity vám skvěle poslouží k vaření i k pečení

Součástí některých krbových kamen Prity je také praktický sporák nebo pečicí trouba. Vy tak můžete během vytápění také vařit, aniž byste byli závislí na ostatních energiích. Tuto praktickou funkci krbových kamen ocení zajisté každá domácnost. Zároveň vás také velmi mile překvapí jejich velice snadná obsluha.

Vhodné do starých domů, novostaveb i nízkoenergetických domů

Krbová kamna Prity se hodí do starých domů, novostaveb i do nízkoenergetických domů. Vždy se můžete spolehnout na jejich vysokou výkonnost a bezproblémový chod. Představují skvělý ekonomický a ekologický zdroj tepla a uvidíte, že této investice rozhodě nebudete litovat.
26.01.2016 | PR
  • NEJLEVNĚJŠÍ KAMNA

    Internetový obchod nejlevnejsi-kamna.cz nabízí širokou nabídku kvalitních krbových kamen Prity, Kratki a Thalia za velice příznivé ceny. Další kategorií je řada produktů pro kempování, grily, vařiče, kuchyňské vybavení a mnoho dalších.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444