Krásné nové lakované kuchyně HANÁK, skvělé tipy pro vás

Sestava kuchyně ELITE s působivými nikami na obkladu stěny

Sestava kuchyně ELITE s působivými nikami na obkladu stěny

Určitě jste si všimli, že v posledních letech dominuje v kuchyních bílý lak. Tento trend zůstává, nepopíráme ho. Bílý lak je snad nejoblíbenější volbou našich zákazníků. Ale pomalu se dere na povrch trend další – tmavší odstíny lakovaných kuchyní v přírodních barvách. Jako výrobce chceme přinášet nové neotřelé barvy a kombinace, které rozhodně zaujmou. Máme pro vás krásné odstíny tmavších laků, často zajímavě proložených dřevinou. Vše ve vysoké kvalitě značky HANÁK.

Kromě krásných fotografií máme pro vás ještě pár obecných tipů pro výběr nové kuchyně. Tady jsou v krátkém souhrnu, dříve či později se vám budou určitě hodit.
Ukázka odstínu laku mocca v kombinaci s dýhou dub rustikal šedý.

Bod první: Zaměřte se vždy na kvalitu materiálů a na perfektní zpracování

To je alfa a omega pro dlouhou životnost a spokojené užívání. Zkrátka aby vaše kuchyň i po dlouhých letech skvěle vypadala a fungovala. Proto nakupujte u výrobce. Jedině osvědčený dobrý výrobce vám poskytne kvalitní záruky, potřebné certifikace a 100% servis – to vše jako přední český výrobce nábytku samozřejmě poskytujeme. Všechny potřebné informace zákazník získá jak u prodejců na studiích, tak na našem firemním webu.
Další ukázky populárních kombinovaných kuchyní v laku a dřevině.  

Bod druhý: Vybírejte barvy a materiály s rozvahou, ne prvoplánově

Bílá je krásná a nadčasová, je to barva čistoty a exkluzivity. A pokud toužíte po teplejších barvách, určitě si zamilujete naše nové odstíny mocca, magnolia, champagne, krémovou a další. Ať už vyberete čistě lakovanou sestavu nebo v kombinaci se dřevem, tyto přírodní tóny barev vytvoří nefalšované teplo domova. Krásným a skoro ukázkovým příkladem jak skloubit dokonce 2 odstíny laku s dřevinou je úvodní fotografie, na níž je sestava kuchyně ELITE s působivými nikami na obkladu stěny. Výběr barev a materiálů dobře zvažte, budou s vámi žít dlouhá léta.
Oblíbený bílý lak s jemným akcentem dubu selského přírodního a dále odstín bílého laku antik s dřevinou cocobolo. 

Bod třetí: Žádejte reference, katalog nikdy nepředvede tolik jako živá reference

Jak výrobci, tak i prodejci hodně pracují s image katalogy. To je v zásadě v pořádku, ale pokud chcete mít pocit jistoty, že to, co vidíte na obrázku, výrobce zhmotní do reálné podoby, žádejte nutně reference od jeho zákazníků. Reálné ukázky jsou navíc výbornou inspirací a konkrétní ukázkou, jak výrobce umí vyřešit individuální požadavky, atypičnosti atd. Reference táhnou a to napříč všemi obory! Chytrý zákazník je vyžaduje. My je pravidelně zveřejňujeme na webu i facebooku a to s velkým úspěchem (vysoké návštěvnosti a milé odezvy od příznivců kvalitního nábytku).
Ukázka krásné bílé prémiové kuchyně s jemným akcentem dřeviny.

Bod čtvrtý: Nezapomeňte na kvalitní spotřebiče a vnitřní výbavu

Dokonalost v kuchyni přichází, až když je kromě krásného a praktického zevnějšku vyladěna i vnitřní výbava a spotřebiče. Nešetřete a kupte si kvalitní spotřebiče. Nepodceňte jejich životnost a mnohé „vychytávky“, které výrobci nabízí. Stejně tak vnitřní organizéry, sortéry a další pomocníci pro perfektní pořádek uvnitř skříní a výsuvů. Vyplatí se na nich nešetřit, protože vám ohromně usnadní práci v kuchyni. Spolupracujeme s předními dodavateli v těchto oborech, proto vám na studiích předložíme bohatou a kvalitní nabídku.
Ukázky vnitřního vybavení pro pohodlnou a přehlednou práci v kuchyni.  

Bod pátý: Myslete dopředu – nakupujte u výrobce, který nabídne i další nábytek v souladu s vaší kuchyní

Jasnou konkurenční výhodou je, pokud vám zvolený výrobce nabídne i další nábytek a to ve stejném designu a kvalitě. Firma HANÁK NÁBYTEK, a.s. nabízí nejen veškerý další nábytek do interiéru, ale také interiérové dveře. Žádný tuzemský výrobce vám nenabídne víc. To vše pod známým pojmem HANÁK INTERIOR CONCEPT.

bydlinekChcete si prohlédnout luxusní dveře HANÁK?
Zveme vás na náš stánek na veletrhu FOR ARCH v Praze v termínu od 15. do 19. září, kde si budete moci prohlédnout tento vysoce kvalitní a designový produkt na vlastní oči. 
Bílá kuchyně včetně jídelního stolu značky HANÁK a luxusní interiérové dveře HANÁK. 
03.09.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444