Královna koberců

Koberec Argila z kolekce Beltia je v příjemných neutrálních odstínech skvělou volbou do všech domácích prostor, kde potřebujete nechat vyniknout zajímavý nábytek.

Koberec Argila z kolekce Beltia je v příjemných neutrálních odstínech skvělou volbou do všech domácích prostor, kde potřebujete nechat vyniknout zajímavý nábytek.

Znáte příjemnější podlahovou krytinu než koberce? Procházet se na boso, pohodlně se protáhnout na zemi a cítit se stále jako v bavlnce – to vše Vám umožní pouze tento typ podlahoviny. Jde o generacemi ověřený materiál, na který jsme trochu zapomněli a nyní se znovu vrací na výsluní podlahových krytin.

Napadlo Vás někdy, proč jsou v hotelích koberce? Cíl je jediný – abyste se v interiéru cítili skvěle. Nyní si však pohodlí můžeme užívat i doma.
 

Koberce Beltia

Společnost V-Podlahy přináší zcela novou kolekci koberců Beltia. Při pohledu na šířku a pestrost dekorů je zcela zřejmé, proč ji tvůrci označují jako „Queen of the carpet“ (královnu koberců). Kolekce je rozdělena na dvě řady - Home a Project.

Řada Home vystihuje různorodost našich interiérů a nabízí více než 160 dekorů koberců. Výrazná a dominantní nebo jemná a neutrální barevnost? Vysoký vlas nebo nízký střih? Trendová nebo nadčasová varianta? Ať už potřebuje Váš domov jakýkoliv typ koberce – v řadě Home si určitě vyberete.
 
 
Hledáte-li koberec vhodný do hotelu, kanceláře, recepce nebo jiného veřejného interiéru, pak zvolte kterýkoliv z řady Project. Tyto koberce splňují nejrůznější specifické požadavky a nároky na kvalitu či estetiku. Funkce a design jde ruku v ruce!
 

Doporučujeme!

Firenze
Materiál: 100% PA 2 ply
Celková váha: 1905 g/m2
Váha vlasu: 1300 g/m2
Třída komfortu: LC 4
Třída zátěže: 23 - 32
Design: vintage
 
Více informací o kobercích Beltia najdete na www.vpodlahy.cz nebo si přijďte osahat do showroomů V-PODLAHY.


bydlinek
Věděli jste?
Fakta o kobercích a roztočích
Před pár lety se mělo za to, že jsou koberce nevhodné kvůli vláknům, které zachytávají velké množství roztočů a jejich výměšků, což mělo následně způsobovat nevhodné prostředí pro alergika. Avšak u alergiků jde o vířící prach v úrovni dýchacích cest, který ale nevznikne, pokud je prach někde zachycený. Koberce zachytávají nežádoucí částečky, proto se nemůže žádný vířící prach objevit. Navíc je prokázáno, že 90% roztočových alergenů pochází z postelí a nikoliv z podlahy. Studii na téma roztočů zpracovali německé ústavy (DAAB a GUI), které prokázaly, že v místnostech s koberci je o 50% nižší koncentrace prachových částic.
 
02.11.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444