Král mezi vířivkami? To je nový Nemo Excellence!

Představení nového modelu vířivé vany Nemo vzbuzovalo velkou zvědavost i očekávání a nebylo to bezdůvodně. Tato vířivka s inovativním designem a funkčními prvky je naprosto bezkonkurenční! Oproti staršímu modelu nabízí hned dvě masážní lehátka a o masáž nejvyšší úrovně se postará rovnou 84 nejmodernějších a vysoce efektivních trysek CMP® Pro-Loc ™ JETS.

Uspořádání chiropraktických trysek modelu Nemo Excellence je navrhnuto tak, aby docházelo k co nejefektivnějšímu způsobu tlakové a pulzní masáže pro danou část svalstva. Kombinace dynamického stylingu, komfortu, sportovního vzhledu a nejvyšší kvality masážních trysek Vás okamžitě očaruje. Nevěděli jste doposud, jaký typ vířivky na zahradu či vířivky na terasu pořídit? Chcete zažít opravdový luxus a uvolnění zároveň? Nemo Excellence je pro Vás tou správnou volbou!
 
Máte rádi luxusní designové zpracování? V tom případě se máte na co těšit. Nový Nemo je totiž jednou z nejstylovějších vířivek na trhu. Čisté linie, nadčasový design a dokonalá rovnováha mezi elegantním a sprotovním zpracováním. To vše doplněno o kvalitní opláštění Lacan Thermal Technology, které je možno zpracovat v několika barevných provedeních tak, aby vířivá vana co nejlépe zapadla do prostředí vašeho domova, zahrady či terasy.
 
 
U designových předností to ale zdaleka nekončí. Tou hlavní dominantou nového modelu je jeho funkčnost, která nemá obdoby. Díky téměř devadesáti masážním tryskám se každá koupel stane vrcholem relaxace. Nejen, že si zaručeně odpočinete, ale zároveň výrazně pomůžete svému lymfatickému systému. Nový masážní systém Jumbo Jets má totiž zacíleno na to, aby střídavým a proměnným tlakem stimuloval lymfatický okruh. Takže nejen, že návštěva vířivky napomůže mentálnímu rozpoložení díky vodní relaxaci, ale také výrazně pomáhá vašemu fyzickému stavu. Kromě stimulace lymfatických cest je také dokázáno, že vodní masáž zbavuje bolestí hlavy, migrén a pomáhá v boji proti úzkostem.
 
 
Aby toho nebylo málo, vířivá vana Nemo Excellence také nabízí řadu ojedinělých doplňků, do kterých se zkrátka zamilujete. Jedním z nich je například nový kontrolní panel Vision Multi Control Panel, který disponuje jednak luxusním a nadčasovým vzhledem, ale zajistí i to nejjednodušší ovládání vířivky. Jedná se o elegantní dotykový panel, kde si jedním dotknutím můžete regulovat masáž nebo třeba barvu podsvícení. Mezi další doplňky patří MicroSilk, což je jedinečný systém hydratační a léčivé terapie, která pomocí speciální technologie sytí vodní lázeň miliardami mikroskopických vzduchových bublinek. Přírodní síla MicroSilku spočívá v jeho blahodárných desinfekčních a hojivých účincích. V neposlední řadě za zmínku stojí zabudovaná WiFi, díky které si můžete vířivou vanu ovládat z jakéhokoliv místa na světě. Stačí si nainstalovat chytrou aplikaci do telefonu a vířivku si můžete připravit ke koupeli ještě před přijezdem domů. Tato funkce nás zaujala především s přicházejícím podzimem a zimou, protože můžete po příjezdu domů skočit rovnou do vyhřáté vířivé vany.

Nový Nemo Excellence se skutečně stává jedničkou na trhu a není se čemu divit. Od technologií, funkčnosti až k finálnímu designu je to totiž vířivka dotažená do posledního detailu. Přijďe se na Nema podívat osobně do showroomu SPA Studia s.r.o. a zamilujete se stejně tak jako my.
27.09.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444